Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Pinnacle introduceert Pinnacle Studio MediaSuite

Studio MediaSuite: de totale videobelevenis!

Nijmegen, 23 november 2004 - Pinnacle introduceert Pinnacle Studio MediaSuite! Een compleet pakket voor het creëren van multimedia en het branden van CD's en DVD's, bestaande uit de onlangs geïntroduceerde Studio Plus gecombineerd met allerlei applicaties die voor, tijdens of na het videobewerken gebruikt kunnen worden, met als extra bonus een groen achtergrondscherm 1.80 x 1.50m voor het maken van Chroma Key effecten! Nu kan iedereen thuis professionele Chroma Key effecten maken, zoals de weerman spelen of familieleden in elke omgeving plaatsen die je maar wilt!

Inhoud Studio MediaSuite:

Pinnacle Studio Plus 9 - extra krachtige, creatieve en gemakkelijke videobewerking Corel PhotoBook - alles voor het bewerken van digitale foto's Steinberg Wavelab Lite - voor audiobewerking
Pinnacle InstantCD/DVD - branden en kopiëren van CD's en DVD's Pinnacle InstantDVD Recorder - zet video direct van camera of TV-kaart op DVD Pinnacle MediaManager - organiseert alle mediabestanden

Bonus: groen achtergrondscherm voor ChromaKey effecten!

Prijzen en verkrijgbaarheid

Studio MediaSuite 9 is per direct verkrijgbaar bij retailers als MyCom, DynaByte, Vobis, Office Centre, Fnac en de betere computer dealer.

De adviesverkoopprijs bedraagt ¤ 129,00 incl. BTW.

Over Pinnacle

Pinnacle Systems voorziet omroeporganisaties en consumenten van geavanceerde oplossing voor het maken, opslaan en afspelen van digitale media voor gebruik in huis, in de studio en voor uitzendingen. De bekroonde digitale mediaoplossingen van Pinnacle Systems worden over de hele wereld gebruikt voor uitzendingen, videobewerking, dvd- en cdr-authoring, en op het Internet. Pinnacle Systems is erkend marktleider en heeft negen prestigieuze Emmy Awards ontvangen voor technische vernieuwingen. Deze inzet wordt in alle productlijnen gerealiseerd.

Downloadlinks hi-res 3D Boxshot

van Pinnacle Studio MediaSuite

3D_S9MediaSuite.jpg

Voor meer inhoudelijke en technische informatie klik hier

Desgewenst is beeldmateriaal of meer informatie ook per email beschikbaar.

Perscontact:

Pinnacle Systems Benelux & South Africa

Tim van Donkersgoed

Kerkenbos 1015 Unit i

6546 BB NIJMEGEN

Nederland

Tel.: +31 (24) 373 1202

Fax: +31 (24) 373 1701

Email: tdonkersgoed@pinnaclesys.com

Consumenten informatie:

Pinnacle Systems

www.pinnaclesys.com

+31 (0) 24 373 10 73

Alle handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke houders. © 2004. Pinnacle Systems, Inc.