Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


23 november 2004


Wilp - Nekklachten na aanrijding


Bij een aanrijding op de A1 raakte maandagmorgen rond 08.00 uur een 31 jarige automobilist uit Hattem gewond. De Hattemmer reed vanaf Apeldoorn over de A1. Op een gegeven moment moest hij afremmen. Een 24 jarige Apeldoorner zag dit te laat en botste tegen de auto van de Hattemmer. Deze had nekklachten en moest zich onder doktersbehandeling stellen.


Op de Rijksstraatweg vond maandagmiddag rond 16.15 uur een aanrijding plaats, waarbij een 53 jarige bestuurster uit Twello eveneens nekklachten opliep. De vrouw remde af voor een rotonde. Een 24 jarige Apeldoorner reed achter haar en botste tegen de auto. De vrouw ging voor onderzoek naar de huisarts.


Twello - Met auto tegen boom


Een 32 jarige Deventenaar raakte maandagmiddag gewond. De man reed rond 17.00 uur over de HW Iordensweg vanaf het centrum van Twello. Door onbekende oorzaak ging hij in een bocht rechtdoor en botste tegen een aantal bomen. De man werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Zutphen - Diefstal uit bouwkeet


Afgelopen weekend werd ingebroken in een bouwkeet op het bouwterrein tussen de Looer Enkweg en Het Gazon in Leesten Oost. Van de keet werd de deur vernield. Weggenomen werden onder andere een radiator, een laser en enkele sloten. Om op het bouwterrein te komen werd het slot van het toegangshek vernield.


Voorst - Diefstal uit clubgebouw


In de nacht van zondag op maandag (22/11) werd ingebroken in een clubgebouw van een vereniging aan de Bussloselaan. Er werd een ruit ingeslagen om in het gebouw te komen. Weggenomen werd een onbekend geldbedrag en een flatscreen.


Steenderen - Visser zonder vergunning


Door de politie werden zondag drie visser uit Rheden bekeurd. De drie waren in de Molenkolk aan het vissen zonder vergunning en een geldige sportvisakte.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde



---- --