Gemeente Moerdijk


UITVOERING JEUGDMOTIE MOERDIJK

De gemeente stelt een extra projectleider aan om de projecten uit de jeugdmotie uit te voeren. Mastery consultants heeft de opdracht gekregen. Alle betrokken partijen zoals gemeente, politie, dorpsraden, straathoekwerkers en jeugd zijn positief over het werk dat dit bureau in het voortraject heeft verzet om te komen tot de elf scenario´s die er nu liggen. Mastery consultants heeft de locatiekennis en heeft de noodzakelijke contacten gelegd om de begeleiding van projecten uit te kunnen voeren.

In vrijwel alle kernen is een jongerenontmoetingsplaats (JOP) gepland. Het is de bedoeling dat bij de uitvoering en het beheer de jeugd nadrukkelijk betrokken wordt. De straathoekwerker moet een wervende rol vervullen in het betrekken van de jeugd.

In de opdrachtomschrijving staan de volgende werkzaamheden omschreven voor Mastery consultants:


- Een tijdpad annex werkschema opstellen per kern
- Het proces en het budget bewaken

- De voortgang rapporteren aan de gemeente

- De projectgroep aansturen

- Het waarborgen van de deelname van de jeugd
- Het bewaken van de uitvoering van de voorzieningen.

De uitvoering in Standdaarbuiten verschilt een beetje van die van de andere kernen. Daar is de realisatie van de voorzieningen in handen van de dorpsraad en de jeugd. De dorpsraad koppelt direct terug naar de gemeente. De dorpsraad kan bij haar werkzaamheden ook rekenen op ondersteuning van Mastery consultants.