Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

18-11-2004
Aanbesteding WIW en ID

Aanbesteding betreffende administratieve uitvoering en werkgeverstaken Wet inschakeling Werkzoekenden (WIW) en administratieve uitvoering Instroom Doorstroom besluit (ID).

Met de invoering van de Wet werk en bijstand (WWB) zijn de oude regelingen met betrekking tot gesubsidieerde arbeid, de Wet Inschakeling Werkzoekenden (WIW) en het besluit In- en Doorstroombanen (ID) komen te vervallen. De gemeente Stadskanaal heeft per 1 januari 2005 nog de zorg voor ongeveer 117 WIW-ers en 77 ID-ers. De bedoeling is dat deze regelingen via uitplaatsing en natuurlijk verloop de komende jaren leeglopen. Echter, voor de mensen die nog gebruikmaken van de WIW, moet het werkgeversschap worden geregeld inclusief administratieve taken. Voor de ID-groep is het werkgeversschap geregeld, maar hiervoor moet de administratieve uitvoering verzorgd worden.

Volgens de huidige planning zal dit project uiterlijk moeten starten op 1 januari 2005 en zal het eindigen op 31 december 2005. De uitbesteding kan per jaar worden verlengd, zolang er gebruik wordt gemaakt van beide regelingen.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij mevrouw drs. I.J.A. Hilberink. Haar telefoonnummer is (0599) 631 662. De aanvraag voor een offerte is vanaf week 48 te downloaden.

Offertes dienen uiterlijk op 29 november 2004 uitgebracht te worden.