Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Emmen 23-11-2004

Diefstal aanhangwagen
DWINGELOO Een 72-jarige inwoner van Dwingeloo deed dinsdagmorgen aangifte van diefstal van een aanhanger. De aanhanger stond in de nacht van maandag op dinsdag op de oprit van de woning aan de Weverslaan en was afgesloten met een disselslot. De aanhanger, merk Saris, was nog geen half jaar oud. De nieuwwaarde bedraagt bijna 700,- euro.

Diefstal uit container
ANNEN In de nacht van maandag op dinsdag is uit een container een hoeveelheid handgereedschap gestolen. De container was opengebroken. Hoeveel er weg is, is nog niet duidelijk. Verder werden er op de bouwplaats aan De Bulten ook nog enkele overalls gestolen uit een mobiele kraan. Totale schade is niet bekend.

Slagbomen vernield
MEPPEL Bij een bedrijf aan de Kromme Elleboog zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee slagbomen vernield. De slagbomen stonden bij parkeerplaatsen van het bedrijf. Ook de gaffels waarmee de bomen waren bevestigd, waren verbogen. Een van de slagbomen is zelfs afgebroken. De schade bedraagt naar schatting tussen de duizend en vijftien honderd euro.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 81 56.