Ingezonden persbericht

Kostenbesparende telecommunicatie oplossingen

Seminar 23 november in het fraaie kasteel Keukenhof

NIEUW VENNEP, 20041109 -- Nieuw Vennep- Digacom organiseert op dinsdag 23 november in het fraaie Kasteel Keukenhof een seminar over de kostenbesparende telecommunicatie mogelijkheden voor het Midden en Klein Bedrijf. Het seminar is gericht op bedrijven in het MKB segment met minimaal 25 (thuis) werkplekken en meerdere vestigingen. Voor deze categorie valt veel rendement te behalen met de mogelijkheden van VoIP oplossingen, onder meer door Digacom services als "Hosted Voice" In het seminar worden de mogelijkheden verduidelijkt, ook wordt de toekomst tastbaar gemaakt door een 'hands-on presentatie' van de VoIP telefonie oplossing.


Digacom B.V.
Digacom B.V. in Nieuw Vennep is de specialist van de allernieuwste technieken op het gebied van telecommunicatie.Digacom verenigt kennis van traditionele telefoniesystemen met expertise van op IP gebaseerde communicatiesystemen. Deze combinatie staat garant voor een advies op maat waar het gaat om geïntegreerde IP oplossingen voor voice en data.Hierbij wordt de betrouwbare kwaliteit van de "oude" technologie verrijkt met de flexibiliteit en het gebruikersgemak van de moderne technologie. Optimaliseren van de gehele communicatiestructuur binnen een bedrijf is voor Digacom daarbij het uitgangspunt.

Hosted Voice
Hosted Voice Basis neemt de functie van de klassieke telefooncentrale over. Investeren in een eigen telefooncentrale wordt overbodig door deze nieuwe en economisch aantrekkelijke vorm van dienstverlening. Voor deze basisfunctie wordt een vast bedrag per gebruiker per maand in rekening gebracht. Hosted Voice Extra geeft naar keuze toegang tot de volgende professionele diensten tegen een variabel bedrag per gebruiker:
* Voicemail
* Find-me-Follow-me
* Call detail records
* Unified Messaging
* Interactive voice response
* Call center applicaties

Seminar
Het kostenloze seminar is van belang voor directie en IT-manager. Online registratie via de website: www.digacom.nl.

Wanneer: woensdag 23 november
Waar: Kasteel Keukenhof,
Adres: Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Tijd: vanaf 12.00 uur tot 16.00 (van 12.00 tot 13.00 lunch)
Contact persoon: Dennis Wassenaar
Meer informatie: www.digacom.nl


Onderneming:
Digacom B.V.
Madeliefstraat 14
2153EV Nieuw Vennep

Tel: 0252 750670
Fax: 0252 750671




Ingezonden persbericht