Ingezonden persbericht


Haags Pop Podium Avond in café De Paap

PERSBERICHT

Komende dinsdag 23 november is er weer een gratis toegankelijke Haags Pop Podium Avond in café De Paap aan de Papestraat in Den Haag met optredens van de bekende Haagse bands Bodhi Boranti en Oceandrive.

Frontman Willem Bodhi van de groep Bodhi Boranti wist met zijn vorige band Bodhi veel belangstelling op te wekken bij de landelijke media. De groep trad regelmatig op als voorprogramma bij de Golden Earring en Barry Hay produceerde het debuutalbum van de band. Na een ruzie tussen Hay en Bodhi verdween het album in de prullenbak en viel de band uit elkaar. De nieuwe groep Bodhi Boranti experimnenteert met invloeden uit wereldmuziek en jazz.

De Haagse gitaarpopgroep Oceandrive wist met de singles 'Lovers for a day' en 'We could have been Gods' al een plek in de hitparades te behalen. Hun do-it-yourself aanpak wekte veel sympathie en bewondering. Zo werden de Hagenaars uitgenodigd voor TV-shows als Barend & Van Dorp, Veronica TV en een Twee Meter Sessie bij Jan Douwe Kroeske. Op dit moment bestookt de groep radiozenders met de nieuwe single 'Drama queen'.

De Haags Pop Podium Avonden worden georganiseerd door het gelijknamige radioprogramma op Stads Radio Den Haag (zondag van 18.00 tot 20.00 uur). Elke tweede en vierde dinsdag van de maand treden steeds twee talentvolle Haagse bands op in De Paap.

Relevante links:

http://www.haagspoppodium.nl
http://www.depaap.nl
http://www.oceandrive.nl
http://www.bodhionline.nl