INSIGNIS COMMUNICATIETRAJECTEN

Uitreiking SOCUTERA-Prijs tijdens IDFA

Tijdens het International Documentary Filmfestival Amsterdam zal de SOCUTERA-Prijs 2004 worden uitgereikt aan de goede doelen organisatie die het afgelopen jaar de beste SOCUTERA-uitzending op tv heeft gemaakt.

SOCUTERA stelt wekelijks op de publieke zenders drie maal tweeënhalve minuut televisiezendtijd beschikbaar aan goede doelen en maatschappelijke organisaties. Wekelijks is er een organisatie die op deze wijze haar activiteiten onder de aandacht brengt op Nederland 1, 2 en 3.

Alle goede doelen en maatschappelijke instellingen die het afgelopen jaar van de zendtijd van SOCUTERA gebruik hebben gemaakt, dingen mee naar de SOCUTERA-Prijs 2004. De prijs wordt morgen, 23 november, uitgereikt tijdens het SOCUTERA-seminar in De Balie in Amsterdam en bestaat uit een fraai bronzen beeld en een gratis uitzending.

De SOCUTERA-Prijs 2004 zal worden uitgereikt aan de goede doelen organisatie die het afgelopen jaar naar de mening van een vakkundige jury de beste uitzending heeft gemaakt. De jury bestaat uit:

Ria Bremer, voorzitter, voormalig tv-producent en programmamaker; Marieke Schoenmakers, directeur van de Nederlandse Film & Televisie Academie (NFTA);
Ivo Roefs, adjunct-directeur van reclamebureau DDB Amsterdam; Els Prins, directeur van Stichting De Ombudsman en oud programmamaker;
Corry Baardwijk, hoofd kwalitatief onderzoek van de Dienst Kijk- en Luisteronderzoek.

Tijdens het SOCUTERA-seminar, dat duurt van 13:30 uur tot circa 17:00 uur, zal de jury de winnaar bekend te maken.

Alle uitzendingen die meedingen naar de SOCUTERA-Prijs 2004 zijn nog te bekijken in het online archief op www.socutera.nl.

Einde bericht