Ingezonden persbericht


Persbericht

LOGICACMG TEKENT CONTRACT MET SCHIPHOL NEDERLAND Voor de implementatie VAN SAP PAYROLL EN SALARISVERWERKING

Amstelveen, 23 november 2004

LogicaCMG heeft een overeenkomst gesloten met Schiphol Nederland B.V. voor de implementatie van SAP Payroll en de salarisverwerking. Het contract heeft een looptijd van 5 jaar.

Efficiencyverbetering, kostenreductie en procesoptimalisatie zijn voor Schiphol doorslaggevend geweest om het bestaande salarisadministratiesysteem te vernieuwen. Schiphol koos voor LogicaCMG op basis van de jarenlange samenwerking en de geboden oplossing: een combinatie van SAP Payroll en het uitbesteden van de salarisverwerking aan LogicaCMG. Hierdoor is een optimale informatievoorziening gegarandeerd, worden procesverbeteringen doorgevoerd en zijn de onderhouds- en beheerkosten lager.

De oplossing van LogicaCMG combineert het gebruik van SAP Payroll door de medewerkers van Schiphol en de dienstverlening van LogicaCMG. Het zorgt er voor dat de loon- en salarisadministratie volledig geïntegreerd is met HR, terwijl de operationele salarisverwerking wordt uitgevoerd door LogicaCMG. Zo maken we gebruik van de dienstverlening van LogicaCMG terwijl we volledige controle houden over onze HR-processen , aldus de heer Wilgenkamp, Directeur Personeel en Organisatie van Schiphol.

LogicaCMG stond aan de wieg van de ontwikkeling van de Nederlandse SAP Payroll module. Volgens Frank Koopmans, Director LogicaCMG Enterprise Resource Management, werpt dit zijn vruchten af: Door de combinatie van onze expertise op het gebied van SAP en Payroll services kunnen we Schiphol maatwerk aanbieden en tevens toegevoegde waarde realiseert voor de bedrijfsprocessen .

LogicaCMG is met 35 jaar ervaring voor veel klanten een strategische partner op het gebied van HR- en Payroll vraagstukken. Zij ontwikkelt en ondersteunt complete personeelsinformatie- en salarissystemen en is specialist op het gebied van relevante wet- en regelgeving. Het producten- en dienstenpalet omvat systemen in eigen beheer, uitbesteding (in-service) en totale outsourcing van een HR- en/of salarisadministratie. LogicaCMG is Alliance Partner en Global Services Partner van SAP.


1

Ingezonden persbericht