Ingezonden persbericht

Verrassende nieuwjaarswensen in 40 talen

MECHELEN, 20041123 -- Vandaag publiceerde KindRegards.be 60 gratis elektronische nieuwjaarskaarten. Originaliteit troef om klant, leverancier, collega of vriend te verrassen met een toepasselijk citaat of ... een 'Gelukkig Nieuwjaar' in zijn moedertaal. Van Afrikaans tot Zweeds: www.KindRegards.be/nieuwjaar.


Wie is KindRegards?
KindRegards.be is een initiatief van Schrijf.be copywriting en is sinds januari 2004 on line. De diensten van KindRegards.be zijn 100% gratis, zonder enige vorm van permanente gegevenscollecte, ongewenste reclame, spam, cookies of pop-ups.
Ter gelegenheid van het eindejaar publiceert KindRegards.be 60 unieke e-nieuwjaarskaarten in 40 talen.

No nonsense e-cards
De surfer vindt op KindRegards.be 150 gratis elektronische kaartjes met citaten ter motivatie of inspiratie van collega's, zakenpartners of vrienden. De site heeft een strakke vormgeving zonder storende pop-ups of reclame.

Anti-spam
De verzender voorziet de e-card van zijn of haar boodschap. Het systeem verzendt niet het kaartje, maar wel een tekstberichtje met een unieke link. Hiermee haalt de geadresseerde het kaartje op. Deze werkwijze vermijdt het dichtslibben van e-mailbussen en het wegfilteren van de boodschap door netwerkservers.

Extra functionaliteit
Elk e-kaartje kan ook eenvoudig afgedrukt worden. Ideaal voor op het prikbord of als motiverende bladwijzer in de agenda. Bovendien mogen alle kaartjes vrij gebruikt worden om bv. trainingen en PowerPoint-presentaties op te fleuren.

Respect voor privacy
Zie de KindRegards.be-privacyverklaring op www.kindregards.be/privacy.html