Provincie Flevoland




Hanzeweg weer even afgesloten

Van dinsdag 23 november 19:00 uur tot woensdag 24 november 06.00 uur, zal de Hanzeweg en het gedeelte van de Dronterringweg tussen de Biddingringweg en de Colijnweg, worden afgesloten voor het doorgaande verkeer m.u.v. fietsers en bromfietsers. De woningen langs de Hanzeweg blijven bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via de Colijnweg en de Vossemeerdijk.

In opdracht van de provincie Flevoland wordt volop gewerkt aan de aanleg van een rotonde op het kruispunt van de Hanzeweg / Dronterringweg en de Biddingringweg nabij Dronten. De Biddingringweg tussen de Wissel en de Hanzeweg is tijdelijk afgesloten. De werkzaamheden zijn al zover gevorderd dat binnenkort de laatste asfaltlagen, en aansluitend de markeringen, aangebracht zullen worden. In verband met de vereiste kwaliteit van het werk is het nodig dat deze werkzaamheden zonder verkeer en zonder onderbreking worden uitgevoerd.

Na gereedkomen van de werkzaamheden zal ook de Biddingringweg weer worden opengesteld. Het werk zal daadwerkelijk worden uitgevoerd onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

De uitvoering van alle werkzaamheden verloopt voorspoedig zodat verwacht wordt dat de rotonde volgens de planning medio december gereed zal zijn.