Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONAL BRENGT NIEUWE BROCHURE 'KAMPEERVAKANTIES ZOMER 2005' UIT

Komende zomer zet Holland International de kampeervakanties in de markt, in plaats van Arke

Rijswijk, dinsdag 23 november 2004 - Holland International brengt deze week voor het eerst haar brochure 'Kampeervakanties zomer 2005' op de markt. Deze complete brochure vervangt de tot op heden gepubliceerde kampeergids van Arke. Vanaf deze week wordt de nieuwe, 180 pagina's dikke vakantiebrochure van Holland International verspreid over ANVR-reisbureaus. In deze nieuwe kampeerbrochure van Holland International is niet alleen het kampeeraanbod van Canvas te vinden, maar heeft Holland International ook de campingformules van Al Fresco en British Holidays gecontracteerd.

In de nieuwe Holland International brochure 'Kampeervakanties zomer 2005' is volgens marketingmanager Mark van Nieuwkerk van Holland International, het meest uitgebreide en diverse aanbod op de Nederlandse markt te vinden: "Wat een verrassing moet dat voor reisagenten zijn, deze nieuwe kampeerbrochure! Niet Arke, maar Holland International biedt komende zomer een brochure boordevol kampeervakanties. De nieuwe brochure komt niet alleen uit onder een andere naam, maar is ook nog eens in een nieuw jasje gestoken. Met een nieuwe, frisse cover en een groot gevarieerd aanbod wordt kamperen nu wel heel aantrekkelijk. Maar liefst drie verschillende campingformules, Canvas, Al Fresco, British Holidays en daarnaast nog een eigen selectie van 50 campings bieden consumenten een ruime keuze. Ook dit jaar dus weer een samenwerking met de meest ervaren camping touroperator van Europa, Canvas. Samen met deze organisatie biedt Holland International weer rijke ervaring en een product waarbij in de afgelopen jaren al miljoenen mensen een heerlijke familievakantie hebben gehad".

Nieuwe campingformule, mèt vroegboekkorting
Nieuw in de brochure van Holland International is de campingformule Al Fresco, dat tevens onderdeel is van de 'World of TUI'. In de kampeerbrochure kunnen consumenten kiezen uit luxe Al Fresco mobilhomes van slechts 1 jaar oud, die speciaal voor Holland International zijn ontwikkeld en ontworpen op basis van gedegen klantenonderzoek. Daarmee voldoen zij aan alle wensen en zijn zij ook nog eens voorzien van een houten veranda met tuinmeubilair om tijdens de lange avonden lekker buiten te zitten. Holland International geeft een vroegboekkorting voor alle 23 Al Fresco-campings bij boekingen tot en met 27 februari 2005.

Nog meer kortingen op kampeervakanties
Naast vroegboekkortingen heeft Holland International nog allerlei andere kortingen, zoals 7=6, 14=12, 55+ kortingen en korting voor jonge gezinnen. Marketingmanager Mark van Nieuwkerk benadrukt het aantrekkelijke prijsniveau: "Zeker in de meivakantie heeft Holland International vaak een prijsniveau dat wel vijftig procent lager ligt dan andere aanbieders. Dankzij de samenwerking met British Holidays heeft Holland International maar liefst tien parken van deze organisatie in haar brochure. Compleet met kinderanimatie, maar ook 's avonds vertier voor het hele gezin. De mogelijkheden voor een geslaagde kampeervakantie met Holland International zijn dus eindeloos!".