Travel Unie International Nederland N.V.

KRAS STERVAKANTIES EN DSB GROEP ONTWIKKELEN DE 'KRAS GELDPAS'

Ammerzoden, dinsdag 23 november 2004 - KRAS SterVakanties lanceert in samenwerking met DSB Groep NV een klantenkaart onder de naam 'KRAS Geldpas'. Met deze unieke kaart biedt KRAS SterVakanties haar klanten flexibel betaalgemak en vele andere voordelen. Zo ontvangen houders van de KRAS Geldpas steeds als eerste de nieuwste 'last-minute' aanbiedingen van KRAS SterVakanties.

Het vakantiegedrag van de Nederlandse consument is in de loop der jaren sterk veranderd. Een aantal jaren geleden werd een vakantie lang van tevoren gepland en geboekt. Tegenwoordig speelt de impulsaankoop een steeds grotere rol. De ontwikkeling van de zogenaamde 'last-minutes' en het feit dat de Nederlander ook steeds meer tussendoortjes boekt buiten het traditionele vakantieseizoen, zijn hier mede debet aan. Bij KRAS SterVakanties bestaat inmiddels al ruim de helft van de geboekte reizen uit speciale aanbiedingen.

Gezien het bovenstaande heeft KRAS SterVakanties, in nauwe samenwerking met de
DSB Groep N.V. (marktleider op het gebied van consumentenkrediet) de KRAS Geldpas ontwikkeld. De KRAS Geldpas biedt, naast de krediet- en pinmogelijkheid, een aantal extra voordelen. Zo is de KRAS Geldpas gratis, is pinnen boven een bepaald bedrag kosteloos, kunnen er maandelijks door de kaarthouders reizen worden gewonnen en hebben kaarthouders gratis toegang tot enkele bijzondere musea in ons land. Daarnaast liggen nog meer aantrekkelijke voordelen in het verschiet.