Ingezonden persbericht


-- persbericht --

EASYCONCEPTS LANCEERT EASYCARDZ
Tip voor de feestdagen: gratis videocard

Amsterdam, 22 november 2004 - vanaf vandaag stelt easycardz.nl bezoekers in staat om video boodschappen op te nemen en te versturen zonder speciale plug-ins of videobewerking software. Ook is het niet langer nodig om zware attachments te gebruiken of rekening te houden met verschillende videoplayers. Het enige wat je nodig hebt is een webcam! De ontvanger heeft geen webcam nodig om een boodschap te bekijken.

Easycardz zorgt er voor dat je meer fun kunt beleven met je webcam. Het is bovendien een leuk alternatief voor de standaard ecards. Het progamma is voor zowel jong en oud simpel te bedienen.

De gratis easycardz versie is gelimiteerd tot 15 seconde opnametijd. De betaalde versie zal begin volgend jaar in verschillende talen gelanceerd worden. Daarin zullen extra functionaliteiten, zoals het versturen van easycardz via je mobiele telefoon, aangeboden worden.

Klik hier om een voorbeeld boodschap te bekijken:
http://www.easycardz.nl/view.php?id=1f95315a190f1390a60033258b91f902

Klik hier om zelf een boodschap op te nemen: http://www.easycardz.nl

easycardz is ontwikkeld door het in Amsterdam gevestigde easyconcepts. Het bedrijf is gespecialiseerd in rich media advertising en rich internet applications. http://www.easyconcepts.nl

-- einde persbericht --



Ingezonden persbericht