Ingezonden persbericht

Eigen parfumlijn populaire volkszanger

Frans Bauer, zanger met een luchtje

DEVENTER, 20041123 -- De populairste zanger van het Nederlandse levenslied gaat vanaf deze week met een exclusief 'luchtje' door het leven. Frans Bauer heeft zijn eigen parfumlijn voor dames en heren op de markt gebracht. Hij maakt daarbij gebruik van de knowhow van het Deventer bedrijf Jann Products, dat de geuren heeft geselecteerd en gebotteld. Deze week ligt het parfum in de winkel.


De verwachtingen van deze nieuwe parfum zijn hooggespannen, want alles wat te maken heeft met Frans Bauer lijkt te veranderen in goud. 'Ik verwacht dat deze parfum heel populair wordt en niet alleen bij de fans van Frans Bauer', zegt Jan van der Vegt van Jann Products. 'De prijs/kwaliteitverhouding is echt uitstekend. Het topparfum komt uit de bekende Zuid-Franse parfumstad Grasse. Een fles parfum (100 ml) gaat in de winkel  19,95 kosten. Een lage prijs voor een topproduct, precies wat Frans Bauer wilde.'

Frans Bauer heeft zelf de geur gekozen. Hij mocht een keuze maken uit een groot aantal proefmonsters, maar was heel gedecideerd in zijn keuze. 'Deze parfum past uitstekend bij mij en ik weet zeker bij vele fans', zegt Frans Bauer, die tevreden is over het nieuwe product.
Velen adoreren de zanger, die ondanks zijn succes zichzelf is gebleven. Een bescheiden man die dicht bij zijn fans staat. Frans Bauer rijgt al vele jaren succes aan succes. Vorig jaar scoorde hij zijn eerste vette nummer één hit met 'Heb je even voor mij', en inmiddels is ook zijn nieuwe single 'Had ik maar nooit naar jou gekeken' een hit geworden. Zijn nieuwe cd 'Daar heb je vrienden voor' en de dvd 'Live in Ahoy' 2003' waren al goud (40.000 verkochte exemplaren) voordat ze in de winkels verkrijgbaar waren. En de twee megaconcerten op 24 en 26 december in stadion Gelredome te Arnhem waren in recordtempo uitverkocht. En passant kreeg hij eind oktober ook nog eens de Televizierring voor de real-life soap De Bauers.

En nu heeft Frans Bauer ook zijn eigen parfumlijn. In mei kwam Jan van der Vegt in contact met het management van Frans Bauer. En nadat hij een aantal keren om de tafel had gezeten met Dorus Bauer, de broer van de zanger, besloten beide partijen met elkaar in zee te gaan. Jan van der Vegt heeft Frans Bauer inmiddels twee keer ontmoet. 'Een spontane vent bij wie alles recht uit het hart komt', zo leerde hij hem kennen. Het kiezen van de geur verliep ook in goede harmonie. 'Frans heeft een goede smaak', zegt Jan van der Vegt.
In de aanloop naar de feestdagen is Van der Vegt een druk bezet man. Zijn bedrijf Jann Products levert betaalbare parfums van topkwaliteit aan parfumerieën en grote warenhuizen/drogisterijen in Duitsland, Zwitserland, Italië, Hongarije, Oostenrijk, Slovenië en Nederland. De Frans Bauer parfumlijn is te verkrijgen in onder meer de vestigingen van Douglas, de Bijenkorf, Pour Vous Madame en V & D.

Hij kijkt uit naar de introductie en is ervan overtuigd dat het Frans Bauer Parfum net zo goed scoort als de muziek van de beminnelijke Brabantse zanger. 'Wij verwachten dat vooral het damesparfum goed zal scoren, zo'n tachtig procent. Het parfum voor de mannen zal zo'n twintig procent bedragen.' Het parfum wordt ook verkocht bij de merchandise-stand die bij de concerten van Frans Bauer staat en via zijn webwinkel op internet: www.fransbauer.nl.




Ingezonden persbericht