Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Seminar en Expositie
Handel en ICT
woensdatg 24 november 2004
Triavium, Nijmegen

Het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) organiseert jaarlijks een groot aantal seminars en exposites op het gebied van automatisering in verscheidene sectoren en op diverse deelgebieden (zie bijlage jaarplanning). Gezien het feit dat het CKC veel vraag heeft gekregen vanuit zowel sponsoren- als bezoekerskant, wordt in het najaar 2004 voor de eerste keer het jaarlijkse seminar en expositie Handel en ICT opgezet, en wel op WOENSDAG 24 NOVEMBER in het Triavium te Nijmegen.

De (groot)handel vormt een onmisbare schakel in steeds ingewikkelder wordende logistieke ketens. Internationale concurrentie, klanteisen en prijsdruk eisen een voortdurende aanpassing van de functie. Daarnaast vindt een klantspecifieke afstemming van producten steeds vaker plaats bij de (groot)handel. Dit stelt eisen aan de organisatie, inrichting en automatisering van bedrijven. Om de (groot)handelssector actueel en volledig te informeren over het aanbod van ICT en E-Business oplossingen voor proces- en rendementsverbetering organiseert het CKC voor de eerste keer het jaarlijks terugkerend event:

HANDEL EN ICT
ICT en E-Business oplossingen voor proces- en rendementsverbetering binnen (groot)handelsbedrijven

www.handel-ict.nl

De bezoekersdoelgroep bestaat uit: directie en management (financieel, logistiek, commercieel, inkoop) uit de groothandels-, warehousing- en distributiesector en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor logistieke processen, controllers, magazijnchefs en hoofden expeditie. Deelnameprijs: Euro 195,--, tweede bezoeker van hetzelfde bedrijf neemt GRATIS deel!

Het evenement is een combinatie van een seminar en expositie. Het seminar bestaat uit onafhankelijke inleidingen, aangevuld met productgeorienteerde bijdragen van de deelnemende exposanten. Naast het seminar is er ruimschoots tijd ingeruimd voor het bezoeken van de expositie waar de bezoekers - al dan niet naar aanleiding van de lezingen - direct met de exposanten in contact kunnen treden.

De volgende leveranciers hebben op basis van hun ervaringen met het concept en/of het contact met het CKC reeds positief gereageerd op Handel en ICT 2004:

Centric IT Solutions
PHI DATA BV
SAP Nederland B.V.

Meer informatie?
Centrum voor Kennis Communicatie
Betty Rombout, project manager
Telefoon: 040-2146216, e-mail: betty@ckc-seminars.nl www.handel-ict.nl