ERNST AND YOUNG

Ernst & Young: uitnodiging persbriefing telecom

UITNODIGING PERSBRIEFING TELECOMMUNICATIE 24 november, 12 uur, Amsterdam Drentestraat 20

Beste,

De telecomindustrie bevindt zich in een vertrouwenscrises. Bedrijven vechten om zich van andere bedrijven te onderscheiden in een klimaat van groeiende concurrentie, technologische veranderingen en een vijandig sentiment onder beleggers. Ernst & Young deed onder topmensen onderzoek naar trends in telecomland. De resultaten zijn gebundeld in het rapport 'After the Gold Rush'.

In 2003 nam Ernst & Young de telecomindustrie ook al onder de loep. Toen overheerste het optimisme. Dat optimisme blijkt nu verdampt, beleggers zien geen aanleiding tot gunstiger verwachtingen. De industrie en haar beleggers zijn in een impasse geraakt. De afwachtende houding van beleggers vormt voor de sector weer aanleiding tot uitstel van consolidering in de industrie, al wordt die in brede kring nog steeds gezien als onvermijdelijk, vooral voor de zogeheten altnets (alternatieve netwerken).

Ernst & Young praat je graag bij over de belangrijkste trends in de telecomindustrie en de kansen en bedreigingen die deze met zich meebrengen. Voor journalisten houden we een briefing op 24 november op ons kantoor in Amsterdam. De bijeenkomst duurt van 12.00 tot 13.30. Voor een lunch wordt gezorgd.

Wij zien je graag op:

24 november, 12 uur
Drentestraat 20
Ernst & Young Amsterdam

Laat via Toby.ellson@nl.ey.com weten of je aanwezig bent.