Novem


11-11-2004

Opening van het Kenniscentrum Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Op woensdag 24 november aanstaande vindt de officiële opening van het Kenniscentrum Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) plaats. Het Kenniscentrum is een zelfstandige organisatie, opgericht op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken. Centraal voor het Kenniscentrum staan partijen die actief zijn op MVO-gebied. Het Kenniscentrum biedt hen de mogelijkheid om ervaringskennis op het gebied van MVO uit te wisselen, om samenwerking en projecten te starten en de kennis hierover toegankelijk te maken voor anderen. De ambitie is om hét netwerk voor Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen in Nederland te worden.

Tijdens de opening die plaatsvindt in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam wordt de nieuwe naam en website van het Kenniscentrum MVO bekend gemaakt. Ook wordt het eerste Maatschappelijk Verslag gepresenteerd en wordt het netwerk van 100 partners voorgesteld.

De 100 partners gaan tijdens gedurende de middag samen met de bezoekers op een dynamische en innovatieve manier aan de slag met diverse MVO-thema's. De middag wordt afgesloten met een Marktplaats voor nieuwe MVO-ideeën. Daarnaast is er de mogelijkheid om discussie aan te gaan met vertegenwoordigers van verschillende bedrijven.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om naar de opening van het Kenniscentrum MVO te komen. U kunt zich nog tot 15 november aanmelden via de website van Kenniscentrum: www.mvocentrum.nl