Ingezonden persbericht


SCOS introduceert WhatsUp Professional

Hoofddorp, 24 November 2004. SCOS Software introduceert WhatsUp Professional als opvolger van WhatsUp Gold van Ipswitch, Inc. WhatsUp Professional heeft een volledig nieuwe opmaak en opslagstructuur gekregen. Met de uitgebreide nieuwe en verbeterde mogelijkheden van Ipswitch WhatsUp Professional kunnen gebruikers vitale datanetwerken monitoren en beheren voor een optimale beschikbaarheid en gebruik.

Aangezien de netwerken van middelgrote bedrijven ook steeds complexer worden, is het steeds belangrijker geworden voor Netwerk en IT managers om continue de status te monitoren van netwerkapparaten, beveiligingsaspecten en de kwaliteit en beschikbaarheid van de verschillende services. Aangezien netwerkmanagement producten meestal voor grote organisaties ontwikkeld zijn, is het voor middelgrote en kleine organisaties vaak te complex met hoge kosten van installatie en beheer. Ipswitch WhatsUp Professional biedt deze organisaties nu een oplossing met een uitgebreide, eenvoudig te implementeren en te beheren Netwerk Management Oplossing.

Ipswitch WhatsUp Professional bevat een gedetailleerde grafische netwerk weergave, uitgebreide monitoring en meldingen (oa via SNMP), veilige remote access (128-bit SSL) en een flexibele vastlegging (SQL database) met geintegreerde rapportage.

De prijs van Ipswitch WhatsUp Professional, inclusief 1 jaar Service Agreement, bedraagt 1345,50 euro (excl. BTW).

Voor inlichtingen:
www.scos.nl
SCOS Software
tel. 023 5685615
info@scos.nl