AutoRai

24-11-2004

Schitterend nieuw Alfa Romeo jack nu bij de dealer

Met de feestdagen in zicht en de koude maanden op komst, presenteert de Alfa Romeo-dealer de laatste versie van het inmiddels befaamde Alfa Romeo jack. Een comfortabel cadeau voor onder de kerstboom!

Als een jas niet gewoon jack, maar Alfa Romeo Athletic Jack heet, dan is er iets bijzonders aan de hand. Van dit fraai gestileerde jack in de kleur zwart (damesversie is licht getailleerd) wordt slechts een beperkt aantal exemplaren gemaakt. Het jack is winddicht en waterafstotend, dankzij het gebruik van 100% brushed microfiber polyester. Door het uitneembare fleecevest dat ook apart gedragen kan worden is dit jack ideaal voor zomer én winter.

Uiteraard ontbreekt het Alfa-logo niet. Je komt de chique en subtiel aangebrachte emblemen op diverse plekken tegen, onder andere op de kraag (achterzijde) en op de ritssluiting. Het jack is voorzien van vele zakken en een speciale opbergmogelijkheid voor de GSM.

Het Alfa-jack is verkrijgbaar bij de Alfa Romeo-dealer (kijk op www.alfaromeo.nl voor de complete dealerlijst) in zowel een heren- als een damesuitvoering, in de volgende maten:

Alfa Athletic Jack, heren: leverbaar in de maten M, L, XL en XXL Alfa Athletic Jack, dames: leverbaar in de maten S, M, L en XL Consumentenprijs: 69,- (incl. BTW).