Gemeente Tiel


Plek gezocht voor blikvanger

De mensen van het project 'Tiel Natuurlijk Schoon' zijn op zoek naar een goede plek om een blikvanger neer te zetten. Een blikvanger is een metalen mand op een paal waar fietsers al rijdend een blikje of pakje in kunnen gooien. Graag willen ze de inwoners van de gemeente hierover laten meedenken. Zwerfafval is immers een probleem dat ons allen aangaat.

De plaatsing van de blikvanger is een poging van het team van Tiel Natuurlijk Schoon om gezamenlijk de gemeente steeds schoner te krijgen en te houden. Het idee voor een goede plek kan onder vermelding van naam, adresgegevens en telefoonnummer tot 9 december gestuurd worden aan Tiel Natuurlijk Schoon, p/a Achterweg 2, 4001 MV Tiel. De eerste twintig inzendingen worden beloond met een kleine attentie.

Binnen het project Tiel Natuurlijk Schoon worden scholen, winkeliers en burgers gestimuleerd om te strijden tegen troep op straat. Er zijn al vele initiatieven gehonoreerd, zoals het aanschaffen van prikstokken voor opruimacties in Tiel-Oost, het neerzetten van twee sprekende afvalbakken en het uitnodigen van een cabaretier op RSG Lingecollege.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 23 november 2004