BedrijfsautoRAI

24-11-2004

BTL vertrouwt op 130 Mercedes-Benz bedrijfswagens

BTL (Bureau voor Tuin- en landschapverzorging) in Haaren is, met 18 vestigingen en 550 medewerkers, marktleider in Nederland op het gebied van ontwerp, advies, aanleg en beheer van groenvoorzieningen, alsmede boom-, cultuur- en civieltechnische werken.

Naast de vakkennis van de medewerkers, heeft het bedrijf een reputatie hoog te houden daar waar het gaat om creatieve oplossingen, nieuwe ontwikkelingen en noviteiten. BTL is ISO 9001-2000 en VCA** gecertificeerd.

Een bedrijf dat aan zichzelf de hoogste eisen stelt, doet op dit gebied ook geen concessies aan haar toeleveranciers. Reden waarom Mercedes-Benz in het wagenpark is vertegenwoordigd met maar liefst 116 Sprinters en 14 Atego-distributietrucks.

De Mercedes-Benz bestelwagens met open laadbak passen perfect in het omvangrijke pakket van wensen van BTL. De betrouwbare Sprinters zijn prima in staat om zware lading te vervoeren en in combinatie met een dubbele cabine tegelijkertijd vijf medewerkers op veilige en comfortabele wijze naar de plaats van bestemming te brengen.

Omdat BTL opdrachtgevers heeft door heel Nederland, is het ook belangrijk om terug te kunnen vallen op het landelijk dekkend servicenetwerk van Mercedes-Benz. Daarnaast is de jarenlange, uitstekende relatie met huisleverancier Rüttchen Tilburg B.V. een belangrijke reden voor BTL om te kiezen voor de producten en diensten van Mercedes-Benz.