1e persbericht van woensdag 24 november 2004

Eindhoven 24-11-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man met knuppel aangehouden

Een 18-jarige man uit Eindhoven is woensdagochtend rond 4.00 uur aangehouden op de Boschdijk. Toen hij daar in een auto reed, werd hij gecontroleerd door surveillerende agenten. In de wagen lag een houten knuppel, waarop de bestuurder werd aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

Eindhoven: Fietsverlichtingscontroles

In het kader van de landelijke fietsverlichtingscampagne vonden er dinsdag tussen 19.00 en 21.30 uur fietsverlichtingscontroles plaats op diverse locaties in Eindhoven. 72 fietsers en een snorfietser kregen een bekeuring. De controles werden gehouden in de stadsdelen Strijp en in Woensel.

Waalre: Dronken bestuurder na botsing aangehouden

Een 48-jarige autobestuurder uit Valkenswaard is woensdagochtend om
1.00 uur in de Julianalaan aangehouden. De man was onder invloed en blies ruim 1,75 promille. Nadat hij met zijn voertuig op de Eindhovenseweg tegen drie geparkeerde autos botste, kreeg hij zijn auto niet meer gestart. Een getuige zag dat hij de plaats van het ongeval verliet en waarschuwde daarop de politie. Even later kon de man worden aangehouden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Best: Diefstal uit woning

In een woning aan de Rogvelden is dinsdag tussen 18.50 en 22.50 uur ingebroken. Daarbij zijn verschillende spullen gestolen, waaronder audio- en videoapparatuur, een portemonnee en parfum. Toegang is verkregen door de voordeur van de woning met een koevoet open te breken.

Hulsel: Dronken man raakt rijbewijs kwijt

Een man van 24 jaar uit Lage Mierde is woensdagochtend rond 0.45 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Molendijk. Hij was daar met zijn auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Daarbij liep hij verwondingen op aan een been. De man is opgenomen in een ziekenhuis. Uit onderzoek bleek dat hij teveel had gedronken. Omdat de man gewond was geraakt, kon hij geen ademanalyse ondergaan. Daarom is van de man bloed afgenomen, dat nog onderzocht moet worden. Zijn rijbewijs is wel ingevorderd.