Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


24 november 2004


Brummen - Licht gewond na aanrijding


Op de Eerbeekseweg vond dinsdagmiddag rond 16.25 uur een aanrijding plaats. Een 25- jarige bestuurder van auto met aanhangwagen uit Eck en Wiel stond i.v.m. werkzaamheden stil langs de kant van de weg. Op het moment dat een 28 jarige bestuurder met een vrachtwagen uit Zutphen langskwam, keerde de 25 jarige de weg op. De vrachtwagenchauffeur probeerde nog te remmen, maar een aanrijding kon niet voorkomen worden. De bestuurder uit Eck en Wiel raakte hierbij licht gewond.


Zutphen - Diefstal auto


Vanaf een parkeerplaats naast een woning aan de Moesmate werd in de nacht van dinsdag op woensdag een auto weggenomen. De auto stond rond 23.30 uur nog bij de woning. De 41 jarige bewoner zag rond 02.15 uur dat de auto weg was. Het gaat om een grijze Opel Astra voorzien van het kenteken GF-HR-64.


Epse - Door het rode


De politie heeft dinsdagmorgen bij een controle op de kruising Lochemseweg / Deventerweg vier bestuurders betrapt op rijden door het rode licht. Deze bestuurders kunnen een boete tegemoet zien.
Verder werden op de Lochemseweg in Harfsen twee fietsers bekeurd voor het fietsen zonder verlichting.


Zutphen - Zonder helm


Dinsdagmorgen werd door de politie op de Deventerweg een verkeerscontrole gehouden. Hierbij werden vier bromfietsers bekeurd, omdat zij geen helm droegen. Verder werd bekeurd voor de volgende zaken: 2x negeren rood licht, 1x niet voeren gele plaatje, 1x geen geldig bromfietscertificaat, 4x niet dragen autogordel en 1x te hard rijden.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde



---- --