Gemeente Capelle a/d IJssel

Denk mee over opvoeding en onderwijs in Oostgaarde

Hte logo van BSN

Iedereen heeft wel een wens op het gebied van opvoeding, onderwijs en opvang. Waarschijnlijk heeft u dat ook. Wilt u het met ons delen? Doe dan mee aan het behoefteonderzoek dat plaatsvindt tussen 22 november en 10 december 2004. Initiatiefnemer is Brede School Netwerken Oostgaarde.

Door dit behoefteonderzoek willen de organisaties in het BSN Oostgaarde meer inzicht krijgen in de wensen en belevingen van ouders met jonge kinderen. Voel u als ouder aangesproken! Vertel ons wat u vindt van de opvang, het onderwijs en de opvoeding in uw wijk! Heeft u hulp nodig bij het opvoeden of wilt u meer weten over zorgorganisaties? Geef in het onderzoek aan welke activiteiten u in de wijk mist, voor uzelf en uw kinderen. De uitkomst van het onderzoek wordt verwerkt in een rapport. De wensen en behoeften worden vervolgens zoveel mogelijk ingepast in het BSN-activiteitenprogramma.

Hoe doet u mee?
Als uw kind op het basisonderwijs zit of gebruik maakt van een kinderdagverblijf, peuterspeelplaats of consultatiebureau dan treft u bij één van die instanties de vragenlijst aan. Wanneer uw kind op de basisschool zit dan krijgt u de vragenlijst bij de rapportbespreking.
U kunt de vragen ter plaatse beantwoorden, maar natuurlijk ook mee naar huis nemen. U treft altijd een retourenvelop bij de lijst aan. Als u behoefte heeft aan hulp bij het invullen dan is dat ook mogelijk. Uiterlijk 10 december 2004 moeten alle lijsten ingeleverd zijn. Bedankt voor uw medewerking!

Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met Sandra van Stijn (wijkcoördinator BSN), telefoon 010-2848485 (van maandag tot en met donderdag), e-mail: s.van.stijn@capelle-ijssel.nl .