Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


24 november 2004


Onderwerp: onderzoek naar overspannen vrouw


Familie, politie en boswachters zijn sinds gisterenavond op zoek naar een 54-jarige vrouw uit 's Heerenberg. De vrouw heeft in overspannen toestand op de fiets haar woning verlaten en sindsdien ontbreekt elk spoor.


De vermissing van de vrouw werd dinsdag aan het begin van de avond geme ld.Zijwasopdefietsmetonbekendebestemmingvertrokken.


De politie heeft haar direct landelijk laten signaleren en ook de Duitse collega's werden van de vermissing op de hoogte gebracht. Vandaag hebben politiemensen en boswachters een groot aantal bospercelen rond haar woonplaats doorzocht.


De vrouw is 1.70 lang, heeft opgestoken bruin haar en is gekleed in een donkerbruine jas (gladde stof) , lichtbruine broek en zwarte schoenen. De fiets is een zilverkleurige Raleigh-damesfiets met rode accenten. Achterop zijn dubbele fietstassen in de kleuren paars/blauw bevestigd.


In overleg met de familie wordt haar vermissing officieel bekend gemaakt en mensen die de vrouw hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie 's Heerenberg via 0900 - 8844.


Einde bericht.


N.B. Er is een foto van de vermiste vrouw beschikbaar. U kunt hiervoor bellen met 055- 5486052.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52

---- --