--------------------------------------------------------------------------
BEA Systems organiseert seminars over het ontwikkelen van service-oriented
                              architectures                               
--------------------------------------------------------------------------

BEA dev2dev day in Den Haag op 25 november 2004

Amstelveen, 27-09-2004

BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS), leverancier van
applicatieinfrastructuursoftware, zal op 25 november 2004 een dev2dev day organiseren in Den Haag. Deze dag maakt deel uit van de internationale seminar-tour die BEA dit jaar voor de derde maal houdt. Tijdens deze seminars leren ontwikkelaars hoe zij applicaties kunnen ontwikkelen in een service-oriented architecture (SOA). De gratis seminars, die één dag duren, gaan in op de nieuwste standaarden en open source ontwikkeltechnologieën die ontwikkelaars helpen bij het ontwerpen, bouwen en inzetten van zakelijke applicaties op het BEA WebLogic Platform? 8.1. De BEA dev2dev days 2004 bieden praktijkvoorbeelden, technische demonstraties, code-level training modules en handleidingen voor het ontwikkelen van service-oriented webapplicaties, webservices en workflows voor bedrijfsprocessen.

De BEA dev2dev days 2004 zijn gratis. Deelnemers ontvangen een CD met BEA WebLogic Platform 8.1, inclusief een gratis ontwikkellicentie voor BEA WebLogic Workshop? 8.1, een BEA dev2dev days deelnemer-CD met cursusmateriaal, demo's, code en controls, en een gratis jaarabonnement op WebLogic Pro magazine.

BEA, de dev2dev days partnersponsors HP, VERITAS, Interactive Objects en Motive, Inc., en medereiziger Intel doen 23 steden aan in Noord-Amerika, Azië en Europa van oktober tot eind november 2004. De agenda van dev2dev days is te vinden op http://dev2dev.bea.com/dev2devdays/agenda.jsp.

Inschrijven kan op http://dev2dev.bea.com/dev2devdays/registration.jsp.

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over BEA
BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS) is een van de voornaamste leveranciers van applicatieinfrastructuursoftware. BEA biedt de softwarebasis waarmee duizenden bedrijven profiteren van service-oriented architectures. Met ruim 15.000 klanten over de hele wereld, waaronder het merendeel van de Fortune Global 500, behoren BEA en de WebLogic en Tuxedo merken tot de meest betrouwbare namen in de markt.
BEA heeft haar hoofdkantoor in San José, Californië en heeft 71 kantoren in 34 landen. In de Benelux is BEA gevestigd in Amstelveen, Nederland en Zaventem, België. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken op www.bea.com.