Nederlandse Politiebond


NPB-themadag homoseksuele politieambtenaren m/v

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2004.

Op 25 november aanstaande vindt de jaarlijkse NPB-themadag voor homoseksuele politieambtenaren plaats, georganiseerd door het NPB-adviesorgaan homoseksuelen m/v. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Utrecht, om precies te zijn in Stadskasteel Oudaen, Oude Gracht 99. Het thema is dit jaar 'Gewenst? Ja/Nee'.

De dag start om 09.30 uur (ontvangst vanaf 09.00 uur) en duurt tot 16.00 uur. In de ochtend wordt interactief en op een ludieke manier stilgestaan bij homoseksualiteit en gewenst gedrag. Na de lunch is er een tweetal workshops, getiteld 'Zo zijn onze manieren' en 'Hoe ontdek je je eigen waarde?' Daarnaast is er uiteraard de nodige ruimte om te netwerken en om ervaringen uit te wisselen.

Je kunt voor deelname aan deze themadag buitengewoon verlof vragen op grond van artikel 35, lid 3 van het BARP.

Aanmelding
Collega's die op deze themadag aanwezig willen zijn, kunnen zich daarvoor op twee manieren aanmelden.


1. Door het invullen en opsturen van de officiële aanmeldingsbon. Deze kunt u downloaden van de NPB-website (button DOWNLOADS) en vervolgens uitprinten.


2. Door een e-mail te sturen naar homoinfo@politiebond.nl. In dat mailtje moeten dan in ieder geval de volgende gegevens staan: naam, adres, postcode, regiokorps en of u al dan niet een gratis treinkaartje thuisgestuurd wilt krijgen.

Aanmelding is mogelijk tot 1 november.

Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 19 10 2004 NPB