Ingezonden persbericht


Cognos Overheidsforum in Congresgebouw Den Haag

Geachte redactie,

Graag nodig ik u uit voor het Cognos Overheidsforum dat op donderdag 25 november aanstaande plaats vindt in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag.

Net als het bedrijfsleven wordt de overheid steeds meer beoordeeld op prestaties en afgerekend op resultaten. Overheidsinstellingen moeten transparant zijn of dat heel snel worden. Dit is een behoorlijke uitdaging, zeker in een tijd van krimpende personeelsbezetting en strakkere budgetten. Het Overheidsforum van Cognos laat u zien hoe verschillende (semi)overheidsinstellingen deze uitdaging het hoofd bieden door gebruik te maken van de Corporate Performance Management (CPM) oplossingen van Cognos. De Regiopolitie Brabant, de NS en de Gemeente Arnhem vertellen hoe zij hun resultaten verbeterden en inzichtelijk maakten met behulp van Enterprise Planning, Scorecarding en Business Intelligence.

Rudolph Guiliani, voormalig burgemeester van New York, zal op video uiteenzetten hoe hij de prestaties van deze metropool meetbaar en daarmee bestuurbaar maakte.

Indien voornemens bent om het forum te bezoeken, hoor ik dat graag van u. In de bijlage vindt u een uitgebreide beschrijving van de inhoud en de agenda van het forum (zie ook: http://www.cognos.com/nl/overheidsforum/ ).

Met vriendelijke groet,
Lucas Stassen

Stassen Communicatie
Huydecoperweg 11
3701 BP Zeist
Postbus 503
3700 AM Zeist
tel: +31 30 6930664
fax: +31 30 6918700
mobile: +31 6 41725315
www.stassencommunicatie.nl