TPG POST

Persoonlijke Decemberzegels 2004

Ook dit jaar decemberwensen mogelijk met persoonlijke zegel

Vanaf 11 november kan iedereen opnieuw zijn eigen Persoonlijke Decemberzegels met het speciale kortingstarief van . 0,29 bestellen via de internetsite van TPG Post. Kerst- en nieuwjaarswensen krijgen met deze zegel een creatieve en zeer persoonlijke invulling door de afzender, zoals ook blijkt uit het succes van vorig jaar. Dit jaar heeft TPG Post eveneens een voorbeeldvelletje van de Persoonlijke Decemberzegel gemaakt, namelijk met een filmbeeld van de kerstfilm .The Polar Express. van Warner Bros. (Holland) B.V., die vanaf 9 december in de bioscoop draait.

Ontwerp
Het ontwerp van de Persoonlijke Decemberzegel 2004 (à 0,29 euro) sluit aan bij het ontwerp van de Decemberzegels 2004: ze zijn beiden ontworpen door het ontwerpbureau Eat. Op de rechterzijde van de zegel is een sneeuwpop in een sprookjesachtig sneeuwlandschap in warme kerstsfeertinten te zien; links hiervan plaatst de afzender zijn eigen persoonlijke afbeelding. Pam Asselbergs, Alex Scholing en Peter van Deursen hebben een paar jaar geleden het bureau EAT in Amsterdam opgericht. Zij zijn vooral gespecialiseerd in corporate & brand identities, fotografie en de ontwerpkant van de reclame. The Polar Express' is de allernieuwste bioscoopfilm van het Academy Award winnend team van Tom Hanks en regisseur Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away). 'The Polar Express' is een avontuur dat gebaseerd is op het prachtige boek van Chris van Allsburg.
Op kerstavond wordt een jongen wakker door een heleboel lawaai. Hij kijkt uit het raam en ziet iets geweldigs: een gigantische stoomtrein, 'Ga je mee?' vraagt de norse conducteur en de jongen stapt in. Op dat moment weet hij nog niet dat hij het grootste avontuur uit zijn hele leven tegemoet gaat!
Waar verkrijgbaar?
Vanaf 11 november zijn de Persoonlijke Decemberzegels via www.tpgpost.nl te bestellen of met een bestelformulier van het postkantoor. Het eerste velletje van tien postzegels kost . 11,95 en ieder volgend velletje met dezelfde afbeelding kost . 4,95. Aanvragers ontvangen vanaf 25 november hun bestellingen en kunnen de zegels dan direct gebruiken voor hun decemberwenskaarten. Ook is het .The Polar Express. -velletje à 2,90 euro vanaf 25 november verkrijgbaar bij zowel de Collect Club in Groningen via www.tpgpost.nl (zolang de voorraad strekt) als eveneens bij de bekende verkooppunten.

Noot voor de redactie,