Kenniscentrum Elektronische Overheid

15 nov 2004

Kennisbijeenkomst 'De Elektronische Handtekening' op 25 november

Logo e-provincies

e-Provincies organiseert 25 november 2004 de kennisbijeenkomst 'De Elektronische Handtekening'. Deze bijeenkomst biedt u inzicht in de laatste ontwikkelingen rondom de elektronische handtekening. Beleid, kennis, praktijkvoorbeelden en een blik op de toekomst. Kortom, een zeer boeiende bijeenkomst! Schrijf u nu in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Eén van de speerpunten van het programma Andere overheid van minister Thom de Graaf is de ontwikkeling van elektronische identificatie. Dit is een voorwaarde voor dienstverlening via het internet. Om de kennis rond het gebruik van de elektronische handtekening te vergroten, organiseren e-Provincies en de provincie Noord-Holland een kennisbijeenkomst op

Datum: 25 november 2004
Plaats: Provinciehuis Noord-Holland, Dreef 3 te Haarlem Tijd: 9.15 tot 16.30 uur

Het maximum aantal deelnemers is 150, deelname is gratis.

De bijeenkomst is in eerste instantie georganiseerd voor de provincies, maar door het zeer breed opgezette programma is de bijeenkomst ook heel interessant voor professionals werkzaam bij overige overheden.

* Tijdens het ochtendgedeelte geven een aantal sprekers een toelichting op onderwerpen waar provincies mee te maken krijgen wanneer zij de digitale handtekening in gaan voeren. Denk daarbij aan de functie van de digitale handtekening, de wetgeving, de architectuur/techniek en bedrijfsprocessen.
* In het middaggedeelte komt de praktijk aan de orde. In de verschillende parallelsessies kunt u kennisnemen van praktijkvoorbeelden van collega-overheden.

* Het programma wordt afgesloten door trendwatcher en futuroloog Marcel Bullinga.

Lees ook het volledige programma.

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via e-Provincies.nl.