KONINKLIJKE METAALUNIE

Opening nationaal ApplicatieCentrum Productietechnologie

EINDHOVEN - In Eindhoven gaat op donderdag 25 november aanstaande het nationaal Applicatie Centrum Productietechnologie (ACP) van start. Bij het ACP kunnen ondernemers terecht met praktische vragen op het gebied van productietechnologie. Het ACP schakelt daartoe toepassingsgerichte kennis in. Wij informeren u graag tijdens de persbijeenkomst op 25 november a.s. om 14.00 uur.

Het ACP dat zich richt op het industriële midden- en kleinbedrijf, is een samenwerkings-verband tussen partijen uit de maakindustrie. Het centrum is een uniek gezamenlijk initiatief van ondernemingen (CMF-Group, MECON, Philips CFT), brancheverenigingen (Vereniging FME-CWM, Koninklijke Metaalunie, NEVAT), het Mikrocentrum en TNO Industrie.

Het in het leven roepen van het ACP is één van de actiepunten die genoemd wordt in de Industriebrief die vorige maand door staatssecretaris Van Gennip van Economische Zaken is uitgebracht. Het ministerie van Economische Zaken ondersteunt het centrum financieel.

Graag nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij de officiële opening van het nationaal ApplicatieCentrum Productietechnologie op:

donderdag 25 november 2004 om 15.00 uur in Eindhoven

door drs. Chr. Buijink, directeur-generaal Ondernemen en Innovatie van het ministerie van Economische Zaken. Het ACP is gevestigd aan De Rondom 1 in Eindhoven.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst zullen de voorzitter van de Koninklijke Metaalunie, mevrouw H. Verhoeven en de voorzitter van de Vereniging FME-CWM, drs. A. Kraaijeveld, een uiteenzetting geven over het belang van het ACP voor het industriële MKB. Details van het programma treft u aan in de bijlage.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met voorzitter Toon Janssen van het ApplicatieCentrum Productietechnologie, mobiel bereikbaar op: 06 53 11 28 47.

Wij hopen u op 25 november te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de stichting ACP,

Toon Janssen Frank Kramer
Voorzitter directeur

18 nov 04 09:53