Gemeente Bergschenhoek

Inloopspreekuur gemeenteraad
Op donderdagavond 25 november houdt de gemeenteraad van Bergschenhoek vanaf 20.00 uur een inloopspreekuur. De avond wordt gehouden in de hal van het gemeentehuis aan de Bergweg-noord 39. Het inloopspreekuur wordt voor de derde keer gehouden en kon tot nu toe rekenen op een groeiende belangstelling.

De gemeenteraadsleden willen graag van u weten aan welke onderwerpen de gemeenteraad aandacht zou moeten besteden. Van elke politieke partij is een gemeenteraadslid aanwezig om vragen te beantwoorden, standpunten uit te leggen of te discussiëren over door de bezoekers aangedragen onderwerpen.

Om deel te nemen aan het inloopspreekuur hoeft u zich niet aan te melden. Ook als u geen vragen heeft, maar graag kennis wilt maken met de raadsleden of wilt luisteren naar de vragen of discussies van anderen bent u van harte welkom.

Als u op voorhand al vragen of ideeën wilt aanmelden, kan dat bij de raadsgriffier van Bergschenhoek de heer M. Huls ( m.huls@bergschenhoek.nl of 010-5291793). Hij zorgt dan dat de vragen bij de raadsleden terecht komen. Zij kunnen zich dan op de vragen voorbereiden. De raadsgriffier kan u ook verder informeren over het inloopspreekuur.

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2004 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 18 november 2004 - Techniek Aralto ICT