Ingezonden persbericht


"Thema Musik Live. Rheinwärts : Spiele"

Op 25 november om 20.00 uur vindt in Arnhem op het schip "de IJsselstroom" een bijzondere happening plaats, waarvoor u van harte bent uitgenodigd. De Bayerische Rundfunk besluit hiermee de radioserie "Thema Musik Live: rheinwärts" en zendt live uit op Bayern 4 Klassik. De NPS zendt de opname op een later tijdstip uit op Radio 4. De radioserie is een samenwerking van de Bayerische Rundfunk en de BMW Group, NPS en het Goethe-Institut Rotterdam. Het thema van de avond is "Spel". Tijdens een boottocht op de Rijn bij Arnhem zijn hoofdrollen weggelegd voor musici, een schrijfster, een balkunstenares en een politica. Vier vrouwelijke gasten ontmoeten elkaar op de middenlijn en bespreken met de beide presentatrices hun positiespel. U bent
getuige van hun verbale en muzikale spelletjes. De Bik Bent Braam bestaat uit dertien musici, zij interpreteren tactieken en zetten gevaarlijke situaties in het strafschopgebied op muzikale wijze om.

Gespreksleiding
Christine Lemke-Matwey, Der Tagesspiegel, Berlin
Vera Fingerhoeds, Presentatrice NPS

Muziek
Bik Bent Braam o.l.v. Michiel Braam

Wij willen u van harte uitnodigen voor deze bijzondere avond en verzoeken u vriendelijk om per mail, per telefoon of per fax te melden of u aanwezig zult zijn. Behalve muziek en discussie wordt u voorzien van Duitse en Nederlandse hapjes en drankjes. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Thema Musik Live
Rheinwärts: spiele

Donderdag, 25 november 2004
Entree tussen 18.00-18.30 uur / Terugkomst ongeveer 23.00 uur Schip de IJsselstroom, Rederij Scheers
De Praets 35, 6814 HD Arnhem (zuidelijke Rijnkade)

Toegang gratis!

Uw bevestiging uiterlijk tot 22 november 2004 s.v.p. aan: -e-mail aan Marja Quak: marja.quak@nps.nl
-telefoon: +31- (0)35 - 677 21 58
-fax: +31- (0)35 - 677 52 89

Zie bijgevoegde antwoordfax.

Hoogachtend,

Laurens Runderkamp