Eemland noord, 09.50 uur

Utrecht 25-11-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Onder invloed

BAARN In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 november werd een automobilist aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

Rond 02.55 uur werd een 39-jarige automobilist uit Bunschoten-Spakenburg op de Amsterdamsestraatweg gecontroleerd. Hij bleek teveel te hebben gedronken en werd aangehouden.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 490 ug/l, meer dan twee keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van vijf uur.

Openbare schennis

SOEST Op woensdag 24 november werd een man aangehouden op verdenking van openbare schennis.

Rond 22.00 uur bevond een 32-jarige vrouw uit Soest zich in een woning aan de Nieuweweg. Toen de vrouw naar buiten keek, zag zij dat een man voor haar raam stond en dat hij zich aan het bevredigen was. De vrouw schrok en gaf een gil, waarop haar 39-jarige man naar haar toekwam. De bewoner vloog de woning uit en ging achter de verdachte aan. Hij wist de verdachte, een 44-jarige man uit Soest, op de Eigendomweg aan te houden. Kort daarna werd de verdachte aan de politie overgedragen.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor openbare schennis van de eerbaarheid.