Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Fujitsu uitgeroepen tot Value Added Reseller of the Year

Maarssen, 25 november 2004

IT-services-specialist Fujitsu is bij de CRN Channel Awards 2004 verkozen tot Value Added Reseller of the Year. CRN (Computer Reseller News), hét vakblad voor het ICT-kanaal in Nederland, kent deze prijzen jaarlijks toe aan resellers, distributeurs en vendors die zich onderscheiden op hun vakgebied. Fujitsu kreeg de award vanwege de grote toegevoegde waarde van zijn IT-services die maken dat klanten ongestoord hun werk kunnen doen.

De strijd om de CRN Channel Awards vond dit jaar voor de zevende keer plaats. Uniek aan deze verkiezing is het democratische karakter: resellend Nederland bepaalt zelf wie er genomineerd wordt en wie er een prijs krijgt. Wie een prijs wil winnen, moet tenminste door drie klanten genomineerd zijn. Er waren ditmaal prijzen te winnen in 17 categorieën, van Business Retailer en System Integrator tot Hardware Vendor en Telecom Distributor. De prijs in de categorie Value Added Reseller ging naar Fujitsu. De IT-dienstverlener liet daarmee drie andere genomineerden achter zich: AAC Cosmos, ISIT The Storage Company en Vosko Networking.

De prijswinnaars werden op 17 november jl. bekendgemaakt tijdens het CRN Channels Awards-evenement in het Okura Hotel in Amsterdam, dat bestond uit een vrij toegankelijk seminar rond het thema 'vernieuwing en ondernemerschap' en een diner voor genodigden. Hans Hombrink, Business Unit Manager Key Accounts van Fujitsu, nam bij die gelegenheid de Value Added Reseller of the Year-award in ontvangst. De prijs werd hem overhandigd door Victor Muller, CEO van Spyker Cars.

Hombrink is trots op de prestigieuze prijs voor Fujitsu: "Ik zie de award als een blijk van waardering van onze klanten voor de hoogwaardige services die wij bieden. Services die altijd afgestemd zijn op hun specifieke behoeften. Wij zijn dus beslist geen 'dozenschuivers'. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel geschreven. Daarmee onderscheiden we ons in de ICT-markt."

Corporate informatie Fujitsu Services

Fujitsu Services is het Europese IT-services-onderdeel van Fujitsu Limited, een van 's werelds grootste IT-concerns. Op het gebied van IT-services neemt Fujitsu wereldwijd de derde plaats in.

Fujitsu Services ontwerpt, bouwt en beheert IT-infrastructuren voor organisaties uit diverse sectoren en levert specifieke business solutions voor de logistieke en retailmarkt. Hierbij heeft Fujitsu Services als doel de prestaties van organisaties te verbeteren, zodat zij hun klanten innovatiever, sneller, slagvaardiger en efficiënter kunnen bedienen.

Bij Fujitsu Services in Nederland (Maarssen) zijn ruim 740 IT-specialisten werkzaam. Daarvan zijn er 260 actief bij de internationale Helpdesk en het Infracentre, van waaruit op afstand IT-systemen en -infrastructuren worden beheerd. Fujitsu Services heeft samenwerkingsverbanden met onder andere Cisco, Citrix, Fujitsu Siemens Computers, HP, Microsoft en 3Com.

Meer informatie: http://nl.fujitsu.com

Voor meer informatie/fotomateriaal:

Chantal Mens, Persvoorlichter Fujitsu Services B.V. Tel: +31 346 598 511 Fax: +31 346 568 613 Email: chantal.mens@nl.fujitsu.com

-----------------------
Fujitsu Services B.V., Het Kwadrant 1
Postbus 4000, 3600 KA Maarssen
Tel: +31 346 598111 Fax: +31 346 561298
Web: nl.fujitsu.com