Tom Coronel

25 November 2004: Tom Coronel lanceert boek

Vandaag vindt op de beurs Speed & Design in Utrecht de perspresentatie plaats van het boek "Autocoureur in 30 stappen". Samen met Rob Engeringh en het magazine Formule heeft Tom Coronel een aantal "tips en tricks" gebundeld die de beginnende coureurhogeropmoetenhelpen. Het boek is voorzien van talrijke illustraties en praktijkvoorbeelden uit de carriere van Tom. Een must dus voor iedere raceliefhebber. Kijk voor meer informatie over "Autocoureur in 30 stappen" op de speciale site voor het boek.

Het boek is voor EUR16,95 te koop in de boekhandel en bij de Coronel kartbanen in Huizen en Enschede. Daarnaast is het boek ook via internet te bestellen. Uiteraard staat er op Speed & Design ook een stand waar het boek niet alleen te koop is, maar ook gelijk door de makers gesigneerd kan worden. Je vindt de Coronel stand (nr. 1070) in Hal 1 tegenover het Exotic Car Paviljoen.

---

25 November 2004: Eurosport uitzending Macau

Eurosport zal aanstaande dinsdag een samenvatting uitzenden van de races in Macau. Zowel de Guia tourwagen race waarin Tom uiteindelijk vierde werd, als de door Alexander Prémat gewonnen Formule 3 race komen aan bod. Het commentaar is in de vertrouwde handen van Jeroen van der Ploeg.

---