Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 25-11-2004 - Capelle Actueel

Identificatieplicht vanaf 14 jaar En wie ben jij? Op 1 januari 2005 treedt de Wet identificatieplicht in werking. Vanaf die dag moet iedereen van 14 jaar of ouder een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen als de politie of andere toezichthouders daar om vragen.

Vergadering WOP Capelle-West 29 november 2004
Op maandag 29 november 2004 om 19.30 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Capelle-West. De vergadering wordt gehouden in het buurthuis Capelle-West, Willem Barentzstraat 3.

Expositie Bulgaarse kunstenaars
Afgelopen vrijdag opende de Bulgaarse ambassadeur, de heer Valentin Poriazov, een kunstexpositie met werken van zes Bulgaarse kunstenaars in het gemeentehuis van Capelle.

Fascinatio vragenuur 30 november 2004
Op dinsdag 30 november van 19.30 tot 20.30 uur houdt de gemeente een vragenuur voor bewoners van Fascinatio.

Feest voor Capelse vrijwilligers
Iedereen is vrijwilliger van 2004, dat was het thema van de avond.

Gemeentegids
Tijdens het maken van de gids zijn er onbedoeld foutieve telefoonnummers vermeld.

Inzameling grofvuil in twee delen
Sinds 15 september heeft de NV Milieuservice AVR Capelle aan den IJssel de wijze van inzameling van grof huishoudelijk afval veranderd.

Kerstparade en evenement op het Stadsplein
Op vrijdag 17 december 2004 van 16.00 tot 21.00 uur wordt de Kerstparade en een evenement gehouden op en rond het Stadsplein.

Last van lawaai van uw buren?
Elke ochtend wil de hond van de buren wel érg vroeg worden uitgelaten. U houdt van honden, maar blaffende honden om vijf uur s ochtends vindt u toch minder leuk!

Gemeente houdt lastenstijging beperkt
De gevolgen van de economische recessie zijn voelbaar. Daarom stellen we de gemeenteraad voor de tarieven voor 2005 ten opzichte van 2004 met 0% te indexeren.

Uit de collegevergaderingen van 23 november 2004 Op dinsdag 23 november 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Denk mee over opvoeding en onderwijs in Oostgaarde Iedereen heeft wel een wens op het gebied van opvoeding, onderwijs en opvang. Waarschijnlijk heeft u dat ook. Wilt u het met ons delen?

Uitgifte Pas 65 binnenkort stopgezet
Vanaf 1 januari 2005 is de Pas 65 niet langer te koop bij de afdeling Burgerzaken.

Politiekeurmerk Veilig Wonen uitgereikt in Fascinatio De woningen in nieuwbouwwijk Fascinatio zijn gecertificeerd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Als een lopend vuurtje door de buurt
Een unieke activiteit in Schollevaar-Oost op vrijdag 19 november: een groep mensen in het donker, in de regen onder paraplus bij elkaar rond een warm vuurtje.

Sinterklaas schrijft terug
Op 13 november kwam Sint Nicolaas weer met zijn pieten in ons land aan. Natuurlijk komt hij ook naar Capelle aan den IJssel.

Speelautomatenhal op termijn mogelijk in centrum Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel heeft aangegeven dat als er een speelautomatenhal in Capelle zou komen, deze in het vernieuwde stadscentrum thuishoort.

Tijdelijke ijsbaan in centrum Capelle
Op het evenemententerrein op de parkeerplaats achter het gemeentehuis wordt van 8 december 2004 tot en met 19 januari 2005 onder andere een tijdelijke ijsbaan van 450 m² gerealiseerd.

Vergadering Welstandscommissie 30 november 2004 De Welstandscommissie vergadert op dinsdag 30 november 2004, om 13.30 uur, in het gemeentehuis.

Agendas raadscommissievergaderingen 29-11 t/m 1-12-2004 Van maandag 29 november tot en met woensdag 1 december 2004 komen de raadscommissies bij elkaar. De vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Hoorcommissie ruimtelijke ordening 2 december 2004 Op 2 december 2004, aanvang 16.00 uur, houdt de Hoorcommissie ruimtelijke ordening een openbare zitting in het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel.

Bekendmaking 20 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmakinng 27 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 3 november 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 10 november 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 17 november 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en de tijdelijke referendumwet in procedure zijn.

Bekendmaking 24 november 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en de tijdelijke referendumwet in procedure zijn.

Bekendmaking Bestemmingsplan Middelwatering 2004 Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 1 november 2004 het bestemmingsplan Middelwatering 2004 heeft vastgesteld.

Kennisgeving Wet milieubeheer Ontwerpbeschikking Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Kennisgeving Wet milieubeheer Beschikking
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

---

info@capelle-ijssel.nl