Gemeente Bladel


Eindverslag inspraakprocedure aanleg park Victor de Bucklaan te Bladel

In de vergadering van 2 november jl. heeft het college van burgemeester en wethouders een standpunt ingenomen over de ingekomen inspraakreacties betreffende de aanleg van het park aan de Victor de Bucklaan. Het plan hiervoor lag van 7 juni tot en met 5 juli 2004 ter inzage. Op 15 juni 2004 vond een informatie-inspraakavond plaats, bezocht door 25 belangstellenden.

De insprekers bleken zich in grote lijnen te kunnen verenigen met het ontwerpplan. Dit ontwerpplan is gemaakt door landschapsarchitect André van den Eerenbeemt.

Aan een aantal opmerkingen uit de inspraak is tegemoet gekomen. Aan de inspraakreactie van het bestuur van harmonie L'Union om in het ontwerp van het parkplan rekening te houden met plaatsing van de feesttent tijdens de kermis is geen gevolg gegeven. Hiervoor zal een andere oplossing gekozen moeten worden. Aan de buurtvereniging is toegezegd dat in het park ook speelvoorzieningen kunnen komen. Na aanleg van het park wordt hiervoor in overleg met de buurt een geschikte ruimte gezocht. Met de aanleg van het park is al gestart. In het voorjaar van 2005 wordt de nieuwe beplanting aangebracht. Als alles volgens planning verloopt, is het park medio april 2005 klaar. Realisering van dit park vormt het sluitstuk van het centrumplan Bladel.

Het eindverslag van de inspraakprocedure kunt u op deze pagina downloaden.

Degenen die een schriftelijke inspraakreactie hebben gezonden krijgen hierover schriftelijk bericht.

Eindverslag inspraakprocedure Eindverslag inspraakprocedure
---