Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AUSTRALISCHE OUTBACK OF JUNGLESUITE OP SCHIPHOL.

NIEUW OP HET WEB: WWW.AUSTRALIE.NL

Amsterdam, november 2004 - www.Australie.nl is de naam van de gloednieuwe webgids die alle informatie biedt voor de ultieme reis naar Australië. Culturele achtergronden, bezienswaardigheden en activiteiten, maar ook praktische reisinformatie wordt overzichtelijk weergegeven. Speciaal ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe website geeft Australie.nl in samenwerking met partner Singapore Airlines twee vliegtickets naar Australië en twee overnachtingen in Singapore weg. Surf naar www.Australie.nl en win!

Australie.nl: online webgids

Australie.nl is dé Nederlandstalige webgids voor Australië. Hier vinden bezoekers uitgebreide informatie over uiteenlopende activiteiten, bezienswaardigheden en de culturele achtergronden van het land. Daarnaast wordt praktische informatie over reizen door Australië aangeboden en kunnen bezoekers via het forum in contact komen met andere Australië-fanaten. Via een digitale nieuwsbrief blijven geïnteresseerden op de hoogte van Australië gerelateerde tentoonstellingen en evenementen. Dit alles wordt aangekleed met beelden die door Tourism Australia ter beschikking zijn gesteld.

Ter introductie.

Ter introductie van deze nieuwe online webgids geeft Australie.nl in samenwerking met Singapore Airlines twee tickets naar Australië weg. Onderweg is er een pitstop in wereldstad Singapore, waar de winnaar twee nachten gratis verblijft. Bezoekers van Australie.nl maken kans op deze prijs door vrienden en kennissen te mobiliseren www.Australie.nl te bezoeken. De troostprijs is een overnachting in de - ook tropische - Jungle Suite van het Van der Valk Hotel Schiphol.

Verslingerd

"Australie.nl is ontstaan vanuit onze liefde voor dit schitterende land. Na diverse reizen 'Down Under' zijn we er helemaal verslingerd aan geraakt. Alle informatie wordt vanuit eigen ervaring geschreven, door mensen die langere tijd door Australië hebben gereisd of er hebben gewoond. Met andere woorden: we weten waar je mee te maken krijgt tijdens een reis èn wat je absoluut niet mag missen. Iedereen is nu al laaiend enthousiast; de eerste bezoekers, Tourism Australia en natuurlijk wijzelf! En er zit nog meer in de pijplijn; momenteel werken we hard aan Indonesie.nl en Nieuw-Zeeland.nl," aldus Berk Bakay, oprichter van Australie.nl.

Australie.nl werkt samen met een aantal gerenommeerde partners, zoals Singapore Airlines. Op de Vakantiebeurs in januari is Australie.nl dan ook te vinden op de stand van deze airline. Reisorganisaties die zich aan het product willen koppelen kunnen contact opnemen met Berk Bakay van Australie.nl.



Ingezonden persbericht