Ingezonden persbericht


Creative reviewexemplaren nieuwe geluidskaarten en mp3-speler beschikbaar

Beste redactie,

Creative heeft de laatste tijd een grote aantal nieuwe producten geïntroduceerd. Van een aantal van deze producten zijn nu reviewexemplaren beschikbaar. Deze zal ik hieronder kort toelichten:

Het eerste product is de Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook. Deze geluidskaart past in elke notebook PCMCIA-sleuf en zorgt voor een verbluffende audio-ervaring. Het systeem ondersteunt 5.1- en 7.1-surroundgeluid en is voorzien van digitale in- en uitgangen zodat gebruikers onbezorgd kunnen gamen, films bekijken en muziek creëren of beluisteren op een notebook. De Sound Blaster is tevens voorzien van allerlei handige functies en de audiokwaliteit is drastisch verbeterd.

De tweede beschikbaar geluidskaart is de Sound Blaster Live! 24bit External. Deze externe geluidskaart is voorzien van 5.1 surround ondersteuning en is de opvolger van de Sound Blaster MP3+. Het is een instapmodel bij externe geluidskaarten en hij is geschikt voor pc's én notebooks.

Beide geluidskaarten kunnen uitstekend getest worden met de nieuwe I-Trigue 5600 luidsprekers van Creative. Deze 5.1-oplossing is ontwikkeld voor een uitmuntend surroundgeluid. De set is uitgerust met indrukwekkende technologie, zoals de Acoustic Loaded Module van Creative, die zorgt voor een verbeterde weergave van de frequenties in het midden- en lage bereik en van de toonsoorten. Bovendien hebben de satellietluidsprekers een stijlvolle vormgeving.

Tenslotte is het nu ook mogelijk de MuVo V200 digitale audiospeler te testen. Dit nieuwe model in het MuVo-assortiment is voorzien van FM radio en een ingebouwde microfoon. Hij is verkrijgbaar in drie opslagcapaciteiten; 128MB, 256MB en 512MB. De MuVo V200 valt op door het aantrekkelijke design met een glanzend witte vormgeving en gekleurde toetsen.

Ik voeg de persberichten over de Audigy 2 ZS Notebook, I-Trigue 5600 luidsprekers en de MuVo V200 bij. Indien je één of meerdere producten wilt testen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Er is een beperkt aantal exemplaren van elk product beschikbaar.

Ook voor meer informatie kun je natuurlijk bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Kramer

Liesbeth Kramer
Account Executive
Text 100 Public Relations
Global High Tech Public Relations

Van Diemenstraat 164-166, 1013 CN Amsterdam
Tel: +31 20 5304349
Fax: +31 20 5304331
Email: liesbethk@text100.nl
URL: http://www.text100.com