Ingezonden persbericht


Persbericht

Autodesk benoemt nieuwe vice president Noord Europa

Barendrecht, 25 November 2004 Autodesk heeft Mark Paraskeva aangesteld als vice president Noord Europa. In deze nieuwe functie is Mark verantwoordelijk voor Autodesk-activiteiten in de Benelux, UK en Ierland, alle Scandinavische landen, Groenland, IJsland en de Baltische staten.

Met deze aanstelling wil Autodesk zijn leidende positie in Noord Europa verder verstevigen. Deze regio zorgt voor tien procent van Autodesks totale omzet en dankzij Autodesks vernieuwde focus op verticale sectoren in infrastructuur-, bouw- en productiemarkten, verwacht men voor de toekomst een verdere groei in Noord Europa.

Mark was hiervoor senior area sales director voor Noord Europa en heeft veel ervaring in marketing, sales en management. Voordat Mark bij Autodesk kwam, was hij sales director bij Mentor Graphics, waar hij Noord Europa liet groeien van kleinste tot belangrijkste afzetmarkt voor dat bedrijf. Daarnaast heeft hij zelf CAD-software geschreven en vier jaar lang als CAD-manager gewerkt.

De huidige resultaten in de Noord Europa geven het belang aan van de regio, en bewijzen dat er veel potentieel is voor toekomstige groei. zegt Mark Paraskeva. Ondersteund door introducties van producten als Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit en Autodesk Building Systems en de blijvende investering in Inventor, menen we de afzetmarkt nog een stuk te kunnen vergroten.

Over Autodesk

Autodesk werd opgericht in 1982 en is de belangrijkste leverancier van software voor technisch ontwerpen en digitale content. Autodesk biedt oplossingen voor professionals in architectonisch ontwerpen, geografische informatie systemen (GIS), werktuigbouwkundig ontwerpen, digitale media, en mobiele datadiensten. Door vooruitstrevende producten en diensten aan te bieden kunnen klanten van Autodesk hun digitale gegevens optimaal creëren, beheren en gebruiken gedurende de looptijd van een project. Voor meer informatie over het bedrijf en de producten kijk op www.autodesk.nl.

Neem voor meer informatie contact op met:

Autodesk Benelux
Sjoerd Lazeroms
Tel 0031 180 691000
sjoerd.lazeroms@autodesk.com

Potters PR
Tel 0345 501595
GSM 06 28 88 6 32

monique@potterspr.nl