DENISE MULDER

Nederlandse Denise Mulder wint Superbowl of Stripping

Persbericht

Nederlandse Denise Mulder wint 'Superbowl of Stripping'

DeSoto/Gouda - Tijdens de 'Superbowl of Stripping', de Miss Nude World verkiezing in DeSoto in Amerika heeft Denise Mulder de hoogste titel behaald die er in het striptease en paaldansen te winnen is. Tijdens een zes daagse wedstrijd versloeg ze de top van de Amerikaanse en Australische dansers en werd afgelopen zaterdag gekroond tot Miss Nude World 2005.

Een titel die ze echter moet delen met de gedoodverfde winnares, Serenna Starr. Vooraf was duidelijk dat deze featuredanseres vrijwel onaantastbaar zou zijn. Een truck vol met special effects, verschillende roadies en een managementteam zetten zich volledig in om dit mogelijk te maken.
Denise Mulder stapte echter tien uur voor aanvang uit het vliegtuig. Gewapend met twee koffers kleding en sportvoeding. Twee weken daarvoor had ze reeds een kaalslag gepleegd op een andere grote paaldans- en stripteaseverkiezing. Zodoende kon ze onbevangen aan dit meest prestigieuze toernooi beginnen.

Dat haar shows op zouden vallen, wist ze bij voorbaat. Haar optredens tussen de sensuele beautyqueens versterken de rauwheid en energie van Denise in haar Tombraider en Mask shows. Kisten tegenover hoge hakken, nunchaku's tegenover champagnebaden en AC/DC tegenover Shirley Bassey. De ongeschreven wetten van het striptease en paaldansen worden wreed overtreden door Denise Mulder.

Na het openslaan van de dinsdag ochtendkrant van Illinois kreeg ze het idee dat dit wel eens de juiste plaats en het juiste moment zouden kunnen zijn voor een onmogelijke opgaaf. Het artikel over de verkiezing opende met de mooiste recensie die haar ooit ten deel was gevallen.
17)'When Denise Mulder takes the stage, clad in Lara Croft costume, bedecked with knives and pistols, ....audiences can't help but feel as though Jerry Bruckheimer has overtaken the burlesque circuit'. Vier TV-stations en de schrijvende pers overvielen haar die middag met verzoeken voor interviews. Een wedstrijd waar ze ontspannen naar had toegeleefd, werd serieus.

Tijdens de voorrondes werd duidelijk dat er twee concurrenten waren voor de hoofdtitel, Savanna Starr en Georgia Brooks uit Australië. Denise was sterk aan de week begonnen, maar het eenzijdige voedsel in Illinois begon haar, en haar optreden, op te breken. De voedingssupplementen uit Nederland compenseerden maar voor een deel het aanbod van chicken-, ham-, en beefburgers. Dit dieet, in combinatie met weinig slaap en veel shows, eiste z'n tol. De finale op zaterdagavond werd 's middags vooraf gegaan door een diner met alle deelneemsters in een restaurant even buiten DeSoto. Futloos schoof ze aan voor het volgende burgermenu. Ze schrok wakker van hetgeen er op tafel kwam. In tegenstelling tot de dagen ervoor werd er nu, tot afgrijzen van haar collegae, schalen dampende aardappelen en sperziebonen voorgeschoteld. Op de valreep kon Denise zich bedienen van de broodnodige vitaminen. Na deze maaltijd en een paar uur slaap, voelde ze zich helemaal klaar voor de finale. Ze voelde zich sterk, de show ging uitstekend, het publiek was enthousiast en de concurrentie werd alsmaar bleker. Het leek een mooie avond te worden.
Dat werd het ook. Om 2:00 's nachts Illinois tijd, werd ze gekroond als kampioene van 2005 in de 41e editie van de verkiezing. Miss Nude World 2005 is een Nederlandse, Denise Mulder.


---


-
Noot
Voor meer info en foto's:
Rob van der Poel

06-14434926

www.denisemulder.nl

25 nov 04 08:17