3 e persbericht van donderdag 25 november 2004

Eindhoven 25-11-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Inbraak in woning

Donderdag tussen 16.50 en 18.10 uur is ingebroken in een woning aan de Zevenstersingel. Er is een raam opengebroken en uit de woning zijn een dvd-speler, een fotocamera en sieraden gestolen.

Heeze-Leende en Budel: Autogordelcontrole

Bij een autogordelcontrole op verschillende plaatsen in Heeze-Leende en Budel zijn donderdag zestien verbalen uitgeschreven aan personen die de gordel niet gebruikten.

Deurne-Asten: Bonnen voor niet dragen autogordel

Bij verkeerscontroles in Deurne en Asten zijn donderdag 26 bonnen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel. Vijf bestuurders reden te hard en zeven reden door rood. Zij gingen ook op de bon.

Budel: Man aangehouden voor bedreiging en stalking

Een 26-jarige man uit Budel is donderdag aangehouden omdat hij wordt verdacht van bedreiging en stalking. Hij zou een gezin uit Budel enige tijd telefonisch hebben lastiggevallen. Hierbij werden ook bedreigingen geuit. De man is voor onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Vrouw gewond bij verkeersongeval

Een 87-jarige vrouw uit Waalre is donderdag rond 14.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Dommelstraat Tienendreef. De vrouw stak met haar fiets plotseling de weg over en werd geschept door een personenauto die bestuurd werd door een 30-jarige vrouw uit Valkenswaard. De fietster raakte gewond aan schouder, arm en been. Zij is naar het MMC in Veldhoven gebracht.

Valkenswaard: Dronken bestuurder levert rijbewijs in

Een 37-jarige automobilist uit Geleen is donderdag om 17.35 uur op de Molenstraat aangehouden. De man was met zijn auto tegen een paaltje gereden. Hij had gedronken en blies een promillage van 1,85. De politie maakt proces-verbaal op. De man moest zijn rijbewijs inleveren.