3 e persbericht van vrijdag 26 november 2004

Eindhoven 26-11-2004 - Berichten uit de regio

Bakel: Snelheidscontrole

Vrijdagmiddag van 12.34 uur tot 14.15 uur is er op snelheid gecontroleerd op de Oldert. 25 van de 558 gecontroleerde voertuigen reden er harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 147 km/u.

Best: Aanrijding met gewonde

Vrijdagmiddag omstreeks 16.40 uur is een 16-jarige bromfietser uit Best, gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto, bestuurd door een 59-jarige automobiliste uit Best . De automobiliste verleende op de kruising Oirschotseweg Parallelweg geen voorrang aan de voor haar van rechts komende en op een voorrangsweg rijdende bromfietser. Het slachtoffer is met verwondingen aan been en schouder overgebracht naar het ziekenhuis.

Son:Verkeerscontrole

Op de Planetenlaan is vrijdagmiddag een verkeerscontrole gehouden. Er zijn vier bestuurders bekeurd omdat zij hun auto zonder geldige kaart op een invalidenparkeerplaats hadden geparkeerd. Een invalidenparkeerkaart werd ingenomen wegens onrechtmatig gebruik. Drie bestuurders kregen een bekeuring wegens het rijden in strijd met een gesloten verklaring. Voor het niet handsfree bellen kregen drie bestuurders een bekeuring. Drie bestuurders kregen een verbaal wegens het overschrijden van de maximum snelheid. Een van hen reed met 95 km/u en een mobiele telefoon in de hand over de Planetenlaan.

Eindhoven: Inbreker op heterdaad aangehouden

Vrijdagmiddag om 17.10 uur melde een getuige dat er ingebroken werd in een woning aan de Zwanenven. Politiemensen met een surveillancehond zijn ter plaatse gegaan en troffen in de woning een 22-jarige Eindhovenaar aan. De verdachte werd bij zijn aanhouding door de hond in zijn arm gebeten. Hij is na te zijn behandeld aan zijn verwonding, ingesloten voor onderzoek.