Wijzigingen statuten Kendrion niet goedgekeurd door aandeelhouders

PERSBERICHT
KENDRION N.V.

Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders haalt niet het vereiste quorum voor de goedkeuring van voorstellen met betrekking tot de financiële herstructurering

Tweede vergadering wordt op 26 november 2004 gehouden

Kendrion kondigt aan dat in de vandaag gehouden buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders niet het vereiste quorum was vertegenwoordigd dat nodig is om rechtsgeldig wijzigingen in de statuten van Kendrion door te voeren. Hoewel circa 62% van de aandelen in het kapitaal van Kendrion aanwezig was, werd de benodigde gekwalificeerde meerderheid van 75% van het geplaatste kapitaal niet gehaald.

Het rechtsgeldig wijzigen van Kendrion's statuten is noodzakelijk om de financiële herstructuring te realiseren zoals deze is bekend gemaakt in het persbericht van 25 oktober 2004. Kendrion zal daarom morgen een tweede buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders bijeen roepen die op 26 november 2004 zal plaatsvinden. In deze tweede vergadering is geen quorumvereiste van toepassing en kunnen besluiten worden genomen met een gekwalificeerde meerderheid van 75% van de aanwezige stemmen.

Profiel Kendrion N.V.

Kendrion N.V. is een internationaal bedrijf met circa 3.200 werknemers in 16 Europese landen en Hong Kong.

Kendrion streeft naar nichemarktleiderschap in business-to-business markten. Zo ontwikkelt Kendrion hoogwaardige industriële componenten en verleent Kendrion diensten op het gebied van kunststofhalffabrikaten en bevestigingsmaterialen. Karakteristiek voor Kendrion zijn gemotiveerd lokaal ondernemerschap, kwaliteitsmanagement in ruime zin en logistieke expertise.

Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext index NextPrime.

Zeist, 10 november 2004

De Directie van Kendrion N.V.

Voor nadere informatie:

Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST

Tel: 030 - 699.72.50
Fax: 030 - 695.11.65
Website: www.kendrion.com

Disclaimer

Deze aankondiging is niet bedoeld voor bekendmaking, verspreiding of publicatie, rechtstreeks of middellijk, geheel of gedeeltelijk, in de Verenigde Staten, Canada, Australië of Japan. Dit document vormt geen (onderdeel van) een aanbod of uitnodiging tot de koop van of het inschrijven op rechten, aandelen of andere effecten in enig rechtsgebied.

Het aanbod voor de koop van aandelen in Kendrion ingevolge de voorgenomen emissie wordt uitsluitend gedaan on basis van de informatie die is opgenomen in een prospectus dat algemeen verkrijgbaar wordt gesteld in Nederland in verband met die emissie. Het prospectus bevat uitgebreide informatie met betrekking tot de emissie, Kendrion en haar directie, alsmede financiële informatie. Wanneer het prospectus algemeen verkrijgbaar wordt gesteld, kunnen afschriften daarvan kosteloos worden verkregen bij Kendrion of ING Bank N.V. of via de website van Euronext Amsterdam (alleen voor Nederlandse ingezetenen).

De toekenning van inschrijvingsrechten of het aanbieden van nieuwe aandelen kan in bepaalde rechtsgebieden bij wet aan beperkingen onderhevig zijn. Potentiële beleggers dienen zich daarom op de hoogte te stellen van dergelijke beperkingen en deze in acht te nemen.

In het Verenigd Koninkrijk is dit bericht alleen gericht aan personen die beroepsmatig ervaring hebben op het gebied van beleggingen en die vallen onder de definitie van "investment professionals" in artikel 19 (5) van de Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2001 (de "Regeling") of die vallen onder de artikelen 43 of 49 (2) van de Regeling of omdat het andere personen betreft aan wie Kendrion anderszins rechtsgeldig een uitnodiging of aanbieding mag doen tot het verrichten van beleggingsactiviteiten in overeenstemming met de Regeling.

Deze aankondiging vormt geen (onderdeel van) een aanbod tot de koop van effecten in de Verenigde Staten. De in deze aankondiging genoemde effecten zijn niet en worden niet geregistreerd ingevolge de US Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (de "US Securities Act") en mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie of vrijstelling van registratie ingevolge de U.S. Securities Act.

---- --