VVD



Nieuws

22 nov 2004 - Algemene vergadering VVD op 26 en 27 november

PERSBERICHT

Discussie over de communicatiestructuur en communicatiemiddelen van de VVD, de evaluatie van de ledenraadplegingen, speeches van Jan van Zanen (vrijdagavond), Jozias van Aartsen (vrijdagavond) en Gerrit Zalm (zaterdagmiddag), politiek inhoudelijke discussies in parallelsessies: het zijn enkele onderdelen van het programma van de 116e algemene vergadering van de VVD te Noordwijkerhout.

Deze vergadering (AV) vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 november aanstaande en begint op vrijda gmiddagom13.30uur.Onderanderestaan geagendeerd de discussie over de communicatie-middelen en de evaluatie van de ledenraadplegingen. In de 'politieke vergadering' wordt door de verschillende fracties verantwoording afgelegd over het gevoerde beleid en worden aan de orde zijnde politieke kwesties besproken. Tijdens de politiek inhoudelijke parallelsessies debateren de leden met deskundigen, politici en vooral ook met elkaar over uiteenlopende onderwerpen zoals bijvoorbeeld over de VVD visie op mobiliteit en de toekomst van het VMBO.

* * * * ** *

De algemene vergadering vindt plaats in hotel De Leeuwenhorst, Langelaan 3 in Noordwijkerhout.

Een beknopt programma treft u bijgevoegd aan. De vergaderstukken kunt u aanvragen bij het algemeen secretariaat, tel. (070) 361 3061 of per e-mail h.zilverentant@vvd.nl. Of klik hier voor meer informatie.

Indien u gebruik wilt maken van lunch, diner of een hotelovernachting, kunt u telefonisch contact opnemen met Herbert Zilverentant. Ook voor overige vragen kunt u bij hem terecht. Telefoonnummer (070) 361 3001 of (06) 20674889.

Den Haag, 22 november 2004