Ingezonden persbericht


Persbericht

26 november 2004

Geurige reclamecampagne van muizenuitgever

Voor alle kinderen vanaf 6 jaar heeft Geronimo Stilton in een aantal Nederlandse steden opvallende posters op geurige plaatsen opgehangen, bijvoorbeeld bij bakkerijen, bloemwinkels, maar ook bij glasbakken. Deze posters leiden naar zijn bijzondere Geur Rebus op www.geronimostilton.nl.

Geronimo organiseert de rebus in verband met de lancering van zijn allernieuwste en megadikke boek Fantasia. Geronimo Stilton is namelijk niet alleen een muis; hij is ook de kleinste uitgever van Nederland!

Geronimo Stilton is uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van wakker Muizeneiland, en hij schrijft boeken. Zijn allernieuwste boek Fantasia

gaat over een spannend en soms ook vreselijk stinkend avontuur dat Geronimo Stilton zelf heeft meegemaakt. Zo heeft hij op zijn reis door de zeven rijken van het mysterieuze land Fantasia onder andere zeemeerminnen, aardmannetjes, heksen en feeën ontmoet. Kinderen kunnen zijn avontuur lezen én ruiken, want in het boek zitten ook geurbladzijden. Omdat het boek vanaf 24 november te koop is in de boekhandel, organiseert Geronimo Stilton een Geur Rebus op zijn internetsite www.geronimostilton.nl.

Ruik je kans

Alle kinderen die meedoen aan Geronimo s Geur Rebus maken kans op geurige prijzen. De vijf hoofdprijzen bestaan uit 5 x 4 kaartjes voor het attractiepark Phantasialand, net over de grens in Duitsland. Daarnaast zijn er 10 exemplaren van het nieuwe boek Fantasia te winnen. En Geronimo Stilton geeft maar liefst 100 troostprijzen weg: de nieuwste deo s van 4Kids Cosmetics voor jongens en meisjes. Iedereen die meer wil weten, kijkt op www.geronimostilton.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Down Under Press Agency

Jonna Hagendoorn

Tel: 020- 53 53 451

E-mail: jonna@downunder.nl

De foto van de cover van het boek Fantasia is te downloaden op www.downunder.nl/persfotos