HOGESCHOOL INHOLLAND

(Correctie) Prominente Rotterdammers in gesprek met de burger

Persbericht

26 november 2004

ING Bank en Hogeschool INHOLLAND samen op Dag van de Dialoog

Prominente Rotterdammers in gesprek met de burger

ROTTERDAM - Prominente Rotterdammers onder wie wethouder Marianne van den Anker (LR) gaan in gesprek met elkaar en de burger. Dit gebeurt tijdens de dag van de dialoog op de Kop van Zuid in Rotterdam. De gesprekken vinden plaats in een bus. Zaterdag staat de bus voor het gebouw van Hogeschool INHOLLAND Rotterdam waar een Open Dag plaatsvindt. De dag met de titel 'Van stembus tot ideeënbus' is een samenwerking van Hogeschool INHOLLAND en de ING Bank. Van 10.30 uur tot 13.00 uur kunnen onder leiding van Sander Kramer, hoofdredacteur van de Straatkrant gesprekken plaatsvinden op de Posthumalaan.

Naast de wethouder zijn er verscheidene bestuurders van bedrijven, onderwijsinstellingen en journalisten aanwezig om in gesprek te gaan met de Rotterdammer. In de bus zitten zaterdag Wethouder van den Anker LR, Veiligheid en Volksgezondheid, Ted Langebach, Now & Wow, Willem van Schaijk, Rotterdammer, Willem van der Kooy adjunct-hoofdredacteur van het RD, Theo Preene, Politie Districtchef Noord, Sander Kramer, Hoofdredacteur Straatkrant. Coen Schoenmakers ING Bank, Piet Boekhoud, Albeda College, Steven van Eyck, EDBR en Mariette Poot Hogeschool INHOLLAND.

Hogeschool INHOLLAND en de ING Bank vinden het beide belangrijk dat er invulling gegeven wordt door Rotterdamse instellingen aan de dag van de dialoog. Dit past in de stad Rotterdam en in de huidige tijd is er juist behoefte aan dit soort initiatieven. Het initiatief namens de hogeschool is in handen van projectbureau het Jonge Noorden. Het projectbureau zet studenten en afstudeerders van verschillende opleidingen aan het werk in samenwerking met overheden, instellingen en bedrijven in Rotterdam. De ING Bank stelt de groene bus ter beschikking die normaliter dienst doet als ondernemerskaravaan.

einde persbericht

Noot voor de pers:
De Pers is van harte uitgenodigd het evenement bij te wonen. De bus staat van 10.30 uur tot 13.00 uur op de Posthumalaan 90 op de Kop van Zuid in Rotterdam.
Voor meer informatie kunt u bellen met:
Donatello Piras, persvoorlichter Hogeschool INHOLLAND Rotterdam. Tel.
010 439 9941 of 06 54980998.
Heleen de Haan, persvoorlichter ING Bank, 06 51 22 97 48

26 nov 04 10:45