Dienstenbond CNV

CNV Dienstenbond onderhandelt over Sociaal Plan VNU Hoofdkantoor 26-11-2004

Van VNU ontvingen wij half november 2004 een uitnodiging om in gesprek te komen over de opvang van de gevolgen vanwege het verplaatsen van het hoofdkantoor naar New York. Maandag 22 november hebben de eerste besprekingen plaatsgevonden over de situatie en over een nieuw Sociaal Plan.

Volgens de werkgever ondervinden tenminste 50 mensen direct de gevolgen van de verplaatsing. Het kan zijn dat zij mee gaan naar New York, intern verplaatst worden, bij een ander bedrijf terecht komen of erger- hun baan verliezen. Voor al deze situaties wil de CNV Dienstenbond passende afspraken maken. Zelfs wanneer wij goede afspraken kunnen maken met VNU moeten wij goed oppassen voor de komende wet- en regelgeving inzake WW en VUT en prepensioen. We zullen dan ook niet over één nacht ijs gaan.

Op maandag 29 november 2004 praten wij verder met uw werkgever. Wanneer wij meer weten dan brengen wij u daarvan direct op de hoogte.

Voor nadere informatie en opmerkingen over dit traject kunt u terecht bij uw bestuurder voor VNU, Martijn Donker. Hij is bereikbaar op 035-646 05 80. Mailen kan ook op hilversum@cnvdibo.nl